Speltips

Match/event
NHL-preseason - fredag 8/10
Datum
09/10 - 2021
Matchstart
01:00
Spelbolag
Spel
Nattens omgång
Odds
1,60-2,06
Rygga Spelet
Speltips NHL

NHL-preseason – fredag 8/10

Ishockey NHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 8 oktober, 2021

Försäsongens näst sista natt är kommer.

Washington – Philadelphia 01:00

Washington bröt en förlustsvit på åtta (!) matcher senast då man lyckades besegrade Boston med 4-3 efter förlängning. Den segern var välbehövlig, även om det bara är försäsong. Philadelphia å sin tur har vunnit två av sina fem senaste fajter. Allra senast föll man med 0-3 mot NY Islanders. Känslan säger att huvudstadslaget vinner på nytt.

St. Louis – Columbus 02:00

St. Louis har haft en strulig försäsong och kommer med tre raka nederlag inför nattens match. Columbus å sin tur har vunnit två raka matcher, där man gjort nio mål framåt. Detta är en svår match. Det luktar en del mål. Faktum är att sex av de sju senaste inbördes mötena slutat med 6+ mål.

Calgary – Winnipeg 03:00

Två lag som möttes nyligen i en match som Winnipeg vann med uddamålet 3-2. Calgary har två raka uddamålsförluster i bagaget inför nattens möte med Jets. Tar man snabb revansch? Ja, men visst är känslan så.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x