Speltips

Match/event
NHL-preseason - måndag 27/9
Datum
28/09 - 2021
Matchstart
01:00
Spelbolag
Spel
Nattens omgång
Odds
1.87-2.15
Rygga Spelet
Speltips NHL

NHL-preseason – måndag 27/9

Ishockey NHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 27 september, 2021

NHL:s försäsong bjuder på fem matcher under den kommande natten. Bland annat får vi ett nytt möte mellan klassiska Montréal – Toronto.

Montréal – Toronto 01:00

Andra mötet på två dygn mellan dessa båda lag. Det första mötet vann Toronto med 4-1 efter att William Nylander noterats för två målgivande passningar. I natt får vi två nya lineups, men visst känns Maple Leafs som det bättre laget – igen.

Pittsburgh – Columbus 01:00

Såväl Pittsburghs som Columbus första försäsongsmatch för säsongen. Pittsburgh åkte ur mot NY Islanders med 2-4 i matcher i våras medan Columbus inte ens tog sig till slutspel. I natt är det två lag med mindre meriterande trupper som drabbas samman. Det luktar dock mest Penguins-vinst.

St. Louis – Dallas 02:00

St. Louis har redan hunnit med att spela en försäsongsmatch medan det blir den första för Dallas. Blues vann, för ett par dagar sedan, mot Minnesota med tennissiffrorna 6-2 efter att nyförvärvet, James Neal, noterats för ett hattrick. Minst sagt en imponerande debut. I natt gör St. Louis om en hel del i laget, men ställer ändå ett relativt starkt lag på banan. De kan mycket väl vinna igen.

Arizona – Los Angeles 04:00

Två lag som missade slutspel i fjol. I år ser såväl Arizona som Los Angeles mer intressanta ut. Dessa båda lag brukar spela underhållande och relativt målrika matcher emot varandra. Fyra av de sju senaste inbördes har exempelvis slutat med sex mål eller fler. Det är inte alls omöjligt att vi får en ny målrik tillställning i natt.

Vancouver – Calgary 04:00

Dessa båda lag har hunnit med att spela en varsin försäsongsmatch tidigare, där båda förlorade. Vancouver föll mot NHL-nykomlingen, Seattle, med 3-5 medan Calgary blev nollade av Edmonton (0-4). Båda lagen ställer upp med ganska trevliga trupper. Dock känns Flames aningen hetare och ska bära favoritskapet.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x