Speltips

Match/event
NHL-preseason - tisdag 5/10
Datum
06/10 - 2021
Matchstart
01:00
Spelbolag
Spel
Nattens omgång
Odds
1.69-4.50
Rygga Spelet
Speltips NHL

NHL-preseason – tisdag 5/10

Ishockey NHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 5 oktober, 2021

Ny natt och nya försäsongsmatcher.

Carolina – Nashville 01:00

Nashville kommer från två raka imponerande segrar mot Tampa Bay, där man totalt smällde in tolv mål och släppte in tre. Carolina föll mot just Tampa Bay senast med 5-8. Det brukar bli tajta och jämna matcher mellan dessa båda lag. Faktum är att fyra (!) raka inbördes möten slutat oavgjort. Blir det en femte också?

NY Islanders – Philadelphia 01:00

NY Islanders har vunnit 2/3 försäsongsmatcher medan Philadelphia segrat i två och förlorat två. Just NY Islanders – Philadelphia har hunnit med att mötas en gång under försäsongen i en match som ”Isles” vann med 3-2 efter förlängning. Nu har man kryssat i fem (!) raka inbördes möten. Här förväntas NY Islanders ställa upp med ett fint lag och oavgjort-trenden kan mycket väl brytas.

Pittsburgh – Buffalo 01:00

Pittsburgh har vunnit två raka matcher medan Buffalo förlorat tre raka. Det råder ingen tvekan om att Penguins normalt sett är det bättre laget. Hemmalaget vinner här.

Tampa Bay – Florida 01:00

Florida har en fantastisk försäsong bakom sig med fyra vinster på lika många matcher. Det ser onekligen bra ut för Panthers så här långt. Nu möter man Tampa Bay i ett häftigt derby. Lightning föll senast med 1-6, men har ett betydligt bättre lag på isen i natt. Tampa Bay lär växla upp.

Toronto – Montréal 01:00

Nytt kanadensiskt derby mellan dessa båda anrika klubbar. De har mötts två gånger tidigare under försäsongen, där lagen vunnit en varsin match med övertygande siffror. Toronto ska vara det bättre laget i grunden och får helt klart bära favoritskapet.

Dallas – St. Louis 02:00

Dallas slog Arizona senast med 6-3 medan St. Louis föll mot Chicago med 1-5. Nattens match lagen emellan lär bli jämn och kanske kan vi få OT/SO?

Colorado – Vegas 03:00

Colorado har endast vunnit en av sina tre försäsongsmatcher medan Vegas segrat i två av fyra. De har bland annat slagit just Avalanche med 4-3. Nu går hemmalaget för revansch med en stark trupp.

Vancouver – Seattle 04:00

Vancouver har två vinster på fyra försäsongsmatcher medan Seattle vunnit tre av fem fajter. Kraken har bland annat slagit just Canucks med 5-3. Snabb revansch för ”Nucks” här? Så är känslan.

Los Angeles – Arizona 04:30

Los Angeles har segrat i två av fyra försäsongsmatcher medan Arizona vunnit tre av fyra. Denna match är väldigt öppen på förhand och känslan är att den kan sluta precis hursomhelst. Inte helt omöjligt att vi får se en målrik tillställning.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x