Speltips

Match/event
NHL-preseason - torsdag 30/9
Datum
01/10 - 2021
Matchstart
01:00
Spelbolag
Spel
Nattens omgång
Odds
1,74-4,35
Rygga Spelet
Speltips NHL

NHL-preseason – torsdag 30/9

Ishockey NHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 30 september, 2021

Ny natt och sex nya fajter väntar.

Tampa Bay – Nashville 01:00

Tampa Bay har förlorat sin enda försäsongsmatch medan Nashville åkt på stryk i båda sina fajter, som spelats mot Florida. Det är således två lag som fortfarande inte vunnit, men det blir det ändring på i natt. Tampa Bay är favoriter till segern och har bland annat vunnit sju av sina nio senaste mot Predators.

Boston – Philadelphia 01:30

Boston har en seger och en förlust under försäsongen medan Philadelphia förlorat sin enda match. Normalt sett brukar det bli mycket jämna fajter mellan dessa båda lag, inte minst i Boston. Faktum är att 5/8 senaste inbördes mötena i just Boston har slutat med ett oavgjort resultat. Här ställer dock Bruins upp med ett betydligt bättre lag än Flyers, vilket bör visa sig resultatmässigt.

Detroit – Buffalo 01:30

Två lag som förväntas komma i botten i NHL. Såväl Detroit som Buffalo har dock inlett försäsongen bra med en varsin seger. Sabres slog Columbus och Red Wings besegrade Chicago. Sett till de fem senaste inbördes möten har Buffalo plusstatistik med sina 4-1 i matcher. Vinner man även i natt?

Colorado – Minnesota 03:00

Två lag som inte vunnit under försäsongen. I natt blir det ändring på det. Åtminstone för en av klubbarna. Dessa båda lag bjöd på fantastiskt underhållande matcher under slutet av fjolårssäsongen, eller vad sägs som resultaten 8-3, 5-4 och 6-0, 5-1 och 2-6? De bjud sannerligen på mycket mål. Varför inte något liknande i natt?

Anaheim – San José 04:00

Två lag som bör missa slutspel. Allt annat vore en skräll. San José har spelat tre försäsongsmatcher, där man förlorat två. Anaheim har spelat två, som slutat med en vinst och en förlust. Här luktar det kryss mellan två halvmediokra lag.

Los Angeles – Vegas 04:00

Los Angeles lyckades slå San José senast med 4-3 på bortais. Innan dess föll man mot Arizona. Vegas å sin tur besegrade topplaget, Colorado, med 4-3 för att innan dess åka på styrk mot Sharks. Normalt sett ska Vegas vara både en och två klasser bättre än Kings, men försäsong är alltid försäsong.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x