Speltips

Match/event
Norge - Serbien
Datum
27/09 - 2022
Matchstart
20:45
Spelbolag
Spel
Serbien vinner (2-vägshc 0-2) & får flest hörnor (2-vägshc 0-2)
Odds
1,70
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Norge – Serbien 27/9

Fotboll Nations League Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 26 september, 2022

Sista omgången i Nations League gruppspelet är här och i grupp B4 så är det en gruppfinal vi bjuds på. Norge och Serbien sitter båda på 10 poäng inför matchen men Norge har dock en liten fördel. Då man vann det första inbördes mötet så räcker det med att man kryssar här för att vinna gruppen. Vinst är alltså ett måste för Serbien om man vill vinna gruppen. Spännande minst sagt!

Förlust mot Slovenien i lördags

Norge var obesegrade i de första fyra omgångarna där man bland annat hade två av två vinster mot Sverige. Man vann även som sagt det första mötet mot Serbien på bortaplan vilket var väldigt imponerande, trots att man kanske inte var det bättre laget så tog man ändå samtliga poäng i den matchen. Men mot Slovenien, som på papperet är det sämsta laget i denna grupp, så har man haft det tufft. Första slutade 0-0 mot dom, efter att Slovenien spelat med en man mindre i ungefär 30 minuter. Och nu i den senaste matchen som spelades i lördags så förlorade man med 1-2.

Hade man vunnit den så hade gruppsegern redan varit säkrad men nu när man förlorade och Serbien vann sin så kommer det att avgöras här i den sista omgången. Men man har som sagt en liten fördel i att det räcker med att kryssa, men även att man har hemmaplan.

Imponerande match mot Sverige

Serbien har visat sig vara ett riktigt starkt landslag på sistone. Inte minst att man vann sin VM-kvalgrupp och gick dessutom obesegrade igenom den, trots att man hade Portugal i gruppen. Men även nu i årets Nations League så har man sett riktigt vassa ut. Man har ett bra lag på papperet med inte minst sina offensiva spelare där man har Vlahovic, Mitrovic, Tadic och Kostic som samtliga är riktigt bra spelare. Det visade dom även i Serbiens senaste match som var mot Sverige nu i lördags där man vann stort med hela 4-1.

Sverige tog ledning i den matchen vilket kanske inte var välförtjänt men Serbien gick inte ner sig och fortsatte trycka på. Det lönade sig snabbt då man kvitterade efter bara tre minuter och efter det var det Serbien hela vägen fram till slutsignalen. Mitrovic stod för en hattrick och det kommer bli intressant att se om han kan hjälpa sitt Serbien till en vinst även imorgon.

Speltipset

Trots att Norge vann det första mötet mellan dessa två, och att dom har hemmaplan, så har jag ändå Serbien som små favoriter inför matchen. Norge kanske förtjänade iallafall en poäng mot Slovenien men man lyckades inte få jobbet gjort, medan Serbien körde över Sverige och kommer till denna match i så god form man kan vara i. Speltipset blir Serbien vinner när man börjar 0-2 och får flest hörnor när man börjar 0-2 till 1,70 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x