Speltips

Match/event
Norge - Sverige
Datum
12/06 - 2022
Matchstart
18:00
Spelbolag
Spel
1X, mellan 1-4 mål & Ö4.5 hörnor i matchen
Odds
1,61
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Norge – Sverige 12/6

Fotboll Nations League Speltips

Det har blivit dags för fjärde matchen för Sverige i Nations League och det är Norge man ska ta sig an som man redan förlorat mot på hemmaplan. Sverige har inte börjat som man velat och har endast tre poäng på de första tre omgångarna. En vinst skulle verkligen behövas här!

Norge obesegrade så här långt

Norge har börjat betydligt bättre än vad Sverige har och leder gruppen med sina sju inspelade poäng före Serbien som har sex. Man har alltså gått obesegrade så här långt och borde väl egentligen ha vunnit samtliga matcher efter att man inte lyckades göra mål på Sloveniens tio man då dom fick rött kort i 63:e minuten. Man var det bättre laget hela matchen men kunde ändå inte få in bollen.

En spelare som har stuckit ut för Norge är såklart Erling Håland som gjort alla Norges tre mål under dessa tre första matcherna. Ett mot Serbien i öppningsmatchen och sen då två stycken mot just Sverige. Han lär vara minst lika sugen på att näta denna gång med och det gäller att se till att han inte får några bra målchanser.

Tuff match väntar

Inte minst ska Sverige spela på bortaplan mot ett formstarkt Norge men Sverige har haft det ganska tufft under samtliga matcher. Det är en annorlunda trupp som Sverige har inför dessa Nations League matcher med många ordinarie spelare som saknas, inte minst på mittbacks positionen. Så att Sverige inte riktigt har spelat ihop sig än är inte så konstigt men nu är man inne i den fjärde matchen och borde ändå ha goda chanser att ta poäng ikväll.

Mycket kommer såklart att hänga på hur man ställer upp och i den senaste matchen så startade varken Forsberg eller Dejan vilket betyder att dom nog kommer att göra det ikväll. Och dom två spelarna behövs verkligen för att Sverige ska ha chans att ta poäng.

Speltipset

Intressant match och Sverige har chans att ta revansch efter 1-2 förlusten i den första matchen. Norge har som sagt gått obesegrade så här långt och jag tror tyvärr att det inte kommer att ändras på ikväll. Speltipset blir 1X, mellan 1-4 mål och över 4.5 hörnor i matchen till 1,61 hos Bet365.

Bet365
100% upp till 1250 kr
  • Bra Kampanjer
  • Grymma Odds
  • Betting & Casino
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Bet365
Lanserat:
mars, 2001
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
50:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
Bet365 är ett av de mest välkända och största spelbolagen i världen. Plattformen är utvecklad av Denise Coates och hon är också majoritetsägare med 50.1% ägandeskap. Spelbolaget lanserades 2001 och har sedan dess varit en av de ledande bettingplattformerna i världen.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1250 kr
Omsättningskrav: 1x