Speltips

Match/event
NY Islanders - Carolina - 11/12
Datum
11/12 - 2022
Matchstart
01:30
Spelbolag
Spel
NY Islanders FT
Odds
3,00
Rygga Spelet
Speltips NHL

NY Islanders – Carolina – 11/12

Ishockey NHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 10 december, 2022

NHL bjuder på tre kvällsmatcher och fem i natt. Som vanligt får vi ett härligt smörgåsbord av högklassig ishockey. Bland annat ett intressant toppmöte i Eastern Conference mellan NY Islanders – Carolina.

Målglada

NY Islanders inledde säsongen svagt, men har spelat upp sig på slutet. I skrivande stund ligger man på en sjätteplats i Eastern Conference efter att ha spelat in 34 poäng på 28 matcher. Man ligger därmed tre poäng före nian Detroit, som precis ligger utanför en slutspelsplats, i den jämna tabellen.

Så sent som för ett dygn sedan drabbade man samman mot rivalen New Jersey på bortais. Efter den urladdningen lyckades man vinna derbyt med 6-4. Den segern är mycket meriterande med tanke på att Devils är säsongens stora utropstecken. Vinsten var lagets andra på de tre senaste fajterna.

Normalt sett brukar inte Long Island-laget vara målglada, men i år är det ändring på det. Man har faktiskt smällt in 92 mål, vilket är sjätte bäst i Eastern Conference. Många av målen har kommit på hemmais, där man är starka. NY Islanders har nämligen vunnit 12/17 senaste fajter som hemmalag.

Tveksam form

Carolina ser ut att bli att räkna med även i år. Man har, precis som NY Islanders, spelat in 34 poäng och ligger på en fjärdeplats i Eastern Conference.

Lagets form är dock tveksam då man endast vunnit fyra av sina tio senaste matcher. Man brukar dock sälja sig dyrt, men ändå. Allra senast föll man mot bottenlaget Anaheim. Man har också lyckats förlora på hemmais mot usla Arizona med 0-4 under tiomatchersperioden! Det är mycket anmärkningsvärt.

Inför nattens bortafajt saknar man flera spelare. Bland annat stjärnan, Sebastian Aho. Men också Frederik Andersen, Jake Gardiner och Max Pacioretty, som hittills inte spelat under säsongen. Dessutom är Jesper Fast och Ondrej Kase tveksamma till spel.

Dagens speltips

NY Islanders FT synas. Spelet finns bland annat hos Expekt till 3,00. Insats: 1,5 units.

Följande spel är givetvis ett chansspel. NY Islanders spelade ett derby för mindre än ett dygn sedan. Det kan ha satt sina spår. Å andra sidan kan det också gett en rejäl självförtroendeboost i och med att man lyckades besegra New Jersey på bortais. Hur som haver är NY Islanders FT på hemmais till hela 3,00 ett måste att syna. Inte minst med tanke på att Carolina bara vunnit fyra av sina tio senaste fajter, även om flera av nederlagen kommit efter OT/SO. Man saknar också flera viktiga pjäser, däribland Sebastian Aho. Vi jobbar in hemmavinsten!

Allt gott och lycka till!

/Timmy

Spreadsheet: Ishockey – säsongen 2022/23

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x