Speltips

Match/event
NY Rangers - Seattle - 30/1
Datum
30/01 - 2022
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
NY Rangers FT
Odds
1,81
Rygga Spelet
Speltips NHL

NY Rangers – Seattle – 30/1

Ishockey NHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 30 januari, 2022

Kommande NHL-omgång innehåller sju fajter, där tre av bataljerna spelas under söndagskvällen svensk tid. Bland annat ska nykomlingen Seattle spela i Madison Square Garden för första gången i klubbens korta historia.

Formsvacka på ingång?

60 poäng på 45 matcher. Det är NY Rangers facit så här långt. Man är hela 16 (!) poäng före nian Detroit och storstadslaget kommer spela Stanley Cup-slutspel i vår. Allt annat vore ett gigantiskt fiasko med tanke på säsongsinledningen.

Inför kvällens match har man faktiskt förlorat två raka matcher och kanske är en formsvacka på ingång? Förlustsviten kan dock mycket väl brytas redan i afton då passande nog Seattle gästar. NHL-nykomlingen är mindre bra på resande skridsko och lär få problem att hänga med NY Rangers.

Hemma i Madison Square Garden är NY Rangers ruskigt starka. Faktum är att man vunnit fem av sina sex senaste hemmafajter och 13/17 senaste. Det är såklart ruskigt starka papper i världens bästa ishockeyliga.

Bortasvag nykomling

Seattle har sannerligen inte fått någon rolig start på sin NHL-historia. Inför kvällens bortamatch mot NY Rangers ligger man näst sist i Western Conference då man spelat in blott 32 poäng på 43 matcher. Endast usla Arizona är sämre med sina 24 pinnar.

Formen tycks ändå vara uppåtgående då man faktiskt vunnit i fyra av sina sex senaste matcher. Allra senast lyckades man besegra Pittsburgh på bortais med uddamålet 2-1. Dock först efter förlängning. Under samma period har man även förlorat hemma mot St. Louis med 0-5. Kraken är således väldigt ostabila.

När det kommer till bortaplan är laget inte alls att lita på. Man är faktiskt sämst i hela Western när det kommer till att skrapa ihop poäng på resande skridsko. Det har nämligen endast blivit tolv (!) poäng på 18 fajter. Seattle har bara vunnit tre av sina 16 senaste bortamatcher.

Kvällens speltips

NY Rangers FT – Synas hos Betsson till 1,81.

Det skiljer hela 28 (!) poäng mellan dessa båda lag och det ska tilläggas att NHL alltjämt har ett tvåpoängssystem. NY Rangers må ha förlorat två raka fajter, men den lilla förlustsviten lär brytas snart och vad passar inte bättre än att gästas av Westerns sämsta bortalag? Seattle har nämligen förlorat 13/16 senaste matcher på resande skridsko. NY Rangers å sin tur har vunnit i 13 av sina 17 senaste hemmamatcher.

Här tror jag NY Rangers kommer ut starkt från första nedsläpp och lyfts fram av sina hemmafans. Laget brukar spela med en enorm energi i Madison Square Garden och får man bara en tidig utdelning kan det bli en rolig tillställning för Mika Zibanejad och kompani. Vidare har de båda lagen möts en gång tidigare under säsongen. Den fajten vann Rangers med 3-1 i Climate Pledge Arena. Repris på det, tack.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x