Speltips

Match/event
Örebro HK - Timrå IK
Datum
25/03 - 2023
Matchstart
15:15
Spelbolag
Spel
Timrå FT + Dahlén Ö1,5 poäng
Odds
3,40 + 3,95
Rygga Spelet
Speltips SHL

Örebro – Timrå – 25/3

Ishockey SHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 25 mars, 2023

Skellefteå besegrade Rögle under gårdagen, men tyvärr först efter förlängning. Vi tar nya tag under lördagen då nya viktiga slutspelsmatcher skall spelas i vårt avlånga land. Bland annat måste Timrå bortabesegra Örebro, för att hålla golfsäsongen borta.

Kopplat greppet

Örebro har svarat för en stark matchserie mot Timrå då man vunnit tre av fyra matcher och har således skaffat sig matchbollar. Allra senast studsade man tillbaka efter förlängningsförlusten och besegrade Timrå på bortaplan med 4-2. Man tog tidigt ledningen och höll den sedan hela vägen in i mål. Den norske målvakten, Jonas Arntzen, svarade för en stark prestation då han motade 29 av 31 skott.

Dagens hemmalag, Örebro, leder kvartsfinalserien med 3-1 i matcher, vilket betyder att man är en vinst från att avancera till semifinal. Timrå å sin tur har kniven mot strupen och måste vinna för att hålla golfsäsongen på avstånd.

Upp till Dahlén

Senast de båda lagen möttes i Behrn Arena vann just Timrå efter förlängning. Sundsvallsgänget svarade för en stark insats, där en viss Jonathan Dahlén låg bakom precis allt. Stjärnan kvitterade Örebros 1-0-ledning, för att sedan spela fram till nästkommande två mål. I förlängningen var det 25-åringen som avgjorde i början av den femte perioden.

Det är tydligt att just Dahlén måste spela på topp för att Timrå skall ha en chans att segra. I synnerhet i dagens ödesmatch. Han gjorde det senast, men kan han göra det igen?

Dagens speltips

Timrå FT synas. Spelet finns bland annat hos Expekt till 3,40. Insats: 2 units.
Dahlén Ö1,5 poäng synas. Spelet finns bland annat hos Expekt till 3,95. Insats: 1 units.

Örebro kan avancera till semifinal medan Timrå måste vinna för att hålla liv i säsongen. Det är inte alltid så lätt att just slå in den där matchbollen. Dessutom har Timrå en fin känsla just i Behrn Arena då man segrade senast. När vi får hela 3,40 på bortavinst måste vi syna. Givetvis ett chansspel, men större under har skett. Vidare är Jonathan Dahlén nyckelfiguren i Timrå och deras eventuella seger. Senast han äntrade isen i Örebro gjorde stjärnan fyra (!) poäng (2+2). Att Dahlén gör 2+poäng ger höga 3,95 i odds. Det liret synas med en TV-peng. Kom igen Timrå. Nu kör vi!

Allt gott och lycka till!

/Timmy

Spreadsheet: Ishockey – säsongen 2022/23

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x