Speltips

Match/event
Carolina Panthers - Atlanta Falcons
Datum
30/10 - 2022
Matchstart
18:00
Spelbolag
Spel
Falcons -4,5 & K.Pitts TD
Odds
1.98 & 3.65
Rygga Spelet
Speltips NFL

Carolina Panthers @ Atlanta Falcons 30/10

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 30 oktober, 2022

Väldigt sporadiska speltips på NFL delen senaste tiden. Till denna vecka ska vi iallafall få ut två speltips som är denna vackra söndag! Det första tipset gäller matchen som spelas i Atlanta där Panthers kommer på besök.

Carolina Panthers med en chockvinst

De mötte Tampa Bay och på förhand var det en utav de mest favoritspelade matcherna den veckan. Även fast Tampa inte spelat som de gjort de senaste två åren, skulle ett Carolina utan sin bästa spelare, inte vara något problem. Men oj så fel man kan ha!

Nästan hela första halvlek var poänglös med punts fram och tillbaka. Detta tills Carolina tillslut fick en drive i slutet och gjorde en TD. Halvtidsställning på 7-0. Fortsatt här tänkte man att Tampa skulle ge sig själva en käftsmäll och dominera andra halvan. Men istället började tredje kvarten exakt som hela matchen sett ut. Med punts.

Tre drives irad blev det sedan poäng men dessvärre för Buccaneers var det två TD’s för Carolina och ett FG för demsjälva. Slutställning blev 21-3 till Carolina som öppnade upp divisionen väldigt mycket med den vinsten.

Falcons med största förlusten i år

På förhand var det en tuff match och de visste om det, men exakt hur tuff den skulle bli, märkte dem i första kvarten. Efter 15minuter stod det 21-0 till Bengals. Andra kvarten var även den fortsatt livfull där Falcons reducerade något inför halvtidsvila.

28-17 och Falcons kände nog att de hade chansen igen, de skulle få bollen först och det kunde rulla på. Dessvärre blev det endast sju poäng till i matchen och de tillhörde Bengals. Slutresultat blev 35-17 och därmed årets största förlust för Atlanta Falcons.

Trots att de har ett 3-4 record har 3 av deras förluster varit extremt tighta. Mot saints med 1 poäng, Rams med 4 poäng och Tampa Bay med 6 poäng.

Dagens speltips

Trots att ena laget kommer från en förlust och det andra från en vinst, tror jag att denna vecka kommer kasta om det. Falcons har definitivt varit det bättre laget hittills i år samt att Carolina nyligen förlorat Mccaffery, deras ”enda” spelare som haft stjärnkvalité. Att Panthers vann förra veckan jämnade till oddsen, vilket jag tackar och tar emot!

Därför väljer jag att spela på Atlanta Falcons -4.5 till oddset 1.98 hos Expekt (2units)

Samt att Kyle Pitts gör en TD till oddset 3.65 hos Expekt (1unit)

Lycka till med era spel!

/ David

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x