Speltips

Match/event
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
Datum
11/01 - 2021
Matchstart
02:15
Spelbolag
Spel
Steelers -6.5 & fler!
Odds
1.78 - 2.40
Rygga Spelet
Speltips NFL

Pittsburgh Steelers vs Cleveland Browns

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 10 januari, 2021

Dessvärre blev Chase Young skadad för Washington och de släppte en hel del poäng så både sack spelet på honom och underspelet missades. Dock förlorade de *bara* med åtta poäng och därmed sitter Washington +9.5 spelet så bara 2units – på den matchen. Totalt sätter vi dock knappa sju units + under kvällen och vi hoppas på liknande resultat under Söndagen!

Steelers med en svagare period i slutet av säsongen

På grund utav en väldigt tidigt BYE week (Vecka 4) valde laget att ta den sista veckan av och inte spela mer än ett fåtal starters. Laget hade fortfarande seeding att spela om, men ifall det skulle tjäna något till behövde Bills förlora. De valde att istället vila hela laget för att köra 16veckor irad är inte något som många lag klarar, iallafall inte ifall de ska hålla en hög standard. Deras fyra senaste matcher (utöver sista veckan emot Browns) var dock långt ifrån övertygande. En vinst emot Indianapolis vecka 16 där de vann en comeback match var skönt, men innan det är förlusterna emot Bengals, Washington samt Bills väldigt tuffa att förklara.

De kommer att behöva spela samma spel som de gjorde i början av säsongen ifall de ska ta sig långt i slutspelet, men något som bevisats förra veckan är att de inte behöver spela sitt A-game redan i wild-card rundan. Browns har haft det väldigt tufft för Pittsburgh under en längre tid och det är inte många ”experter” som tror att de ens har en chans i denna match!

Browns slog KNAPPT Steelers B-lag

En väldigt svängig säsong för Cleveland Browns som tvingades* till vinst vecka 17 och hade turen att Pittsburgh ställde upp med hela sitt B-lag. De lyckades knappt vinna matchen trots det och Baker Mayfield hade inte en bra dag på jobbet. Han satte endast 17 av 27 passningar för totalt 196yards, något som inte kommer att fungera emot Pittsburgh A-lag. Nick Chubb fortsätter att imponera i laget och han sprang för 108yards samt en touchdown. Trots att Cleveland är ett 11-5 lag så är det många som inte tror på dem, det är generellt ett väldigt svagt 11-5 lag speciellt ifall man kikar på att de förlorade sin match vecka 16 emot Jets!

Utöver att laget är relativt svagt jämfört med andra i slutspelet, har de nu fått en Corona spridning. Hittills är fyra coacher och 3 spelare ute ifrån laget, däribland deras head coach och deras bästa safetyspelare. Även fast de fick reda på att headcoachen inte kommer vara med på sidlinjen tidigt, är det väldigt svårt att göra något bra utav det. Ifall Browns ska vinna denna vecka är det en bragd där Chubb måste fortsätta dominera och Mayfield måste bli bättre.

Dagens speltips

Med tanke på att Browns knappt vann emot ett Pittsburgh utan starters har jag inte mycket hopp för dem. Det är endast 2 av deras 11 vinster som kommer emot ett lag med positivt record. Samtidigt blir det oftast en hel del poäng i detta rivalitet, och Chubb lär fortsätta med sitt fantastiska springspel! Chase Claypool är en av de receivers som Roethlisberger tyckt om bäst, därför kommer jag även spela på honom!

Därför väljer jag att spela på Pittsburgh Steelers -6.5 till oddset 2.04 hos William Hill (2units)

Totalt över 46.5 poäng i matchen till oddset 1.78 hos William Hill (2.5units)

Att Chase Claypool gör minst en TD till oddset 2.40 hos William Hill (1.5units)

Att Nick Chubb gör minst en TD till oddset 2.15 hos William Hill (1.5units)

Bud Dupree gör Ö 0.5 sacks i matchen till oddset 2.60 hos William Hill (1unit)

Lycka till med era spel!

/ David

William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x