Speltips

Match/event
Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts
Datum
27/12 - 2020
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Indianapolis Colts (Moneyline)
Odds
2.07
Rygga Spelet
Speltips NFL

Pittsburgh Steelers vs Indianapolis Colts

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 27 december, 2020

Ett första inlägg till en fullspäckad Söndag där vi har totalt elva matcher att se fram emot! Ett väldigt viktigt möte som börjar tidigt (19:00) är matchen mellan Steelers och Colts där båda fortfarande kämpar för att vinna sin division OCH för att få så högt seed som möjligt!

Indianapolis med en sistasekund fumble!

För andra gången irad emot Texans såg det väldigt tufft ut för Indianapolis. Denna gången ledde de med sju poäng samtidigt som Texans drev ner för fältet i all hast när klockan tickade ner emot 0:00. ÅTERIGEN så räddas de av ett sista play där Colts spelaren slår ut bollen bara ett par yards ifrån endzone och lyckas även ta bollen efteråt för att helt säkra matchen.

Trots att det kom ner till en sista forced fumble ifrån Colts, var de väldigt bra i början av matchen! En ledning på 14 poäng efter två raka touchdowns i första kvarten såg lovande ut men Texans skulle komma ikapp. De svarade upp med tio raka poäng innan halvtid och helt plötsligt var det jämnt igen!

I andra halvlek var det fem raka poänggivande drives där de första tre var field goals och Indianapolis ledde med 7 poäng. Touchdownen som Texans dock kvitterar matchen med, när det endast är sju minuter kvar av matchen, gör den väldigt jämn! En lång touchdown drive för Colts såg dock till att de skulle ha en sjupoängsledning där klockan endast stod på 2minuter.

Kan Pittsburgh bryta en tråkig trend?

Tre raka förluster för Pittsburgh som innan det hade vunnit ELVA matcher irad och såg troliga ut att gå oslagna i gruppspelen. Det har helt satt stopp för laget när de förlorat emot Washington, Buffalo och förra måndagen förlorade de emot Cincinnati! Många möten har blivit kallade inom laget för att se till att denna dåliga trend vänder innan slutspelet börjar!

Deras senaste förlust kom just emot Bengals som nu går 3-10-1 och det hela började med en fruktansvärd start för båda lagens offensiver. Flera punts irad ledde sedan till att Bengals skulle göra ett field goal och ta ledningen med 3-0. Nästan alla trodde att ledningen skulle bli kortvarig men Bengals fortsatte ånga på och ledde i halvtid med 17-0(!).

Pittsburgh var dock väldigt heta i början av andra halvlek och med sin reducering till 17-24 tidigt i fjärde kvarten hade de fortfarande chans. Väl där började dock deras problem åter och Bengals fick efter ett tag in ytterligare ett field goal och säkrade matchen då de hade en tio poängs ledning och det var under en minut kvar på klockan!

Dagens speltips

Jag väljer att spela på Indianapolis Colts (Moneyline) till oddset 2.07 hos William Hill (2units)

Den största anledningen till att jag lägger detta spel är för att Pittsburgh är, i mina ögon, helt slutkörda. Det faktum att deras BYE-week kom redan vecka 4 har tagit musten ur dem och endast en 6dagars vecka är inte nog för att återhämta sig ifrån den tuffaste förlusten denna säsong. Indianapolis kämpar dödshårt emot Tennessee för att vinna divisionen och kommer kämpa in i det sista, något som inte Pittsburgh ”orkar”

Lycka till med era spel!

/ David

William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x