Speltips

Match/event
Polen - Argentina
Datum
30/11 - 2022
Matchstart
20:00
Spelbolag
Spel
U3.5 & Polen Ö13.5 fouls
Odds
1,72
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Polen – Argentina 30/11

Fotboll Fotbolls-VM Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 29 november, 2022

Precis som grupp B så ska även grupp C avgöras nu i den sista omgången då samtliga lag har chans att gå vidare nu inför den sista omgången. Det är Mexiko och Saudiarabien som ska göra upp i den andra matchen medan jag lägger fokuset på Polen som tar sig an Argentina. Inför mötet så är det Polen som leder gruppen men även dom kan missa slutspelet beroende på hur dessa två matcher slutar. Spännande sista omgång i grupp C!

Allt avgörs här

Grupp C ska avgöras nu i den sista omgången då samtliga lag har chans att ta sig vidare till sluspelet. Polen leder gruppen inför mötet med deras fyra poäng efter att ha kryssat mot Mexiko i öppningsmatchen och vann sedan mot Saudiarabien. Bakom dom så har vi både Argentina och Saudiarabien på tre poäng vardera där Argentina dock har bättre målskillnad. Och sist i gruppen har vi Mexiko med deras en poäng, men som dom också då fortfarande har chans att ta sig vidare.

För Polens del så räcker det hur som helst med ett kryss för att ta sig vidare för då kan man som sämst sluta tvåa i gruppen ifall att Saudiarabien skulle vinna mot Mexiko. Ett kryss för Argentina skulle inte säkra ett slutspel ifall att Saudiarabien vinner mot Mexiko. Slutar båda matcherna lika så kommer Argentina att sluta tvåa med bättre målskillnad än Saudiarabien. 

Pressen ligger på Argentina

Argentina trodde nog inte att man skulle vara i denna sits inför den sista gruppspelsmatchen. Det var såklart förlusten mot Saudiarabien i öppningsmatchen som har ställt till det lite för dom men man visade prov på stark mentalitet i matchen mot Mexiko som man var tvungen att vinna. Och det gjorde man också med 2-0 dessutom och nu ligger allt i deras egna händer. Som jag nämnde tidigare så är det Argentina som måste gå för vinst för att vara helt säkra på att man går vidare. 

Det innebär alltså att pressen givetvis kommer att vara på dom då man på förhand dessutom var favorit att vinna gruppen och att åka ut här skulle vara en större förlust för Argentina än för Polen. Men efter matchen mot Mexiko så tror jag absolut att man kan slå Polen om man kommer med samma inställning och vilja som man hade mot Mexiko.

Speltipset

Allt avgörs i denna omgång och som sagt så räcker det med kryss för Polen medan Argentina måste vinna för att vara helt säkra på att man går vidare. Speltipset blir under 3.5 mål och Polen över 13.5 fouls till 1,72 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x