Speltips

Match/event
FC Porto - Chelsea
Datum
07/04 - 2021
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
Chelsea att vinna / Chelsea -1.25
Odds
1.75 / 2.70
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Porto – Chelsea 7/4

Champions League Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 7 april, 2021

Vi går in på dag två med kvartsfinaler i Champions League och det är ett möte mellan två relativa överraskningar som gäller. Vår analys hittar du här. 

Porto saknar flera spelare

Porto överraskade många när de slog ut Juventus över två matcher i åttondelsfinalen. De såg väldigt stabila ut från start till mål. Juventus har iofs inte sett fantastiska ut i år så man kanske inte ska dra för stora växlar över de två matcherna. Porto saknar Sergio Oliveira och Mehdi Taremi i kvällens match som två av de mest profilstarka och bästa spelarna i laget. I ligaspelet har det verkligen lossnat för Porto och de är nu på en väldig jakt för att försöka täppa till luckan upp till Sporting i toppen. 

När det kommer till mötet blir det såklart väldigt tufft med tanke på skadesituationen. Kan de hålla nere siffrorna och skapa något framåt så kan de ha en bra grund att stå på inför returmötet när några av de avstängda och småskadade spelarna är tillbaka. 

Chelsea har sett bra ut sen Tuchel kom in

Vi kan prata om att de förlorade den senaste matchen i PL mot West Brom på ett förödmjukande sätt men jag tror inte vi ska lägga för stor vikt på den matchen. Med en man mindre och en övertro på sig själva så blir det lätt fel. Om vi då bortser från den matchen så har Chelsea sett väldigt fina ut Sen Tuchel tog över och de har verkligen fått tillbaka det förlorade självförtroendet. Mason Mount är en klart lysande stjärna som kommer ha en lysande framtid. Favoriten de senaste åren är självklart Kanté, en av de absolut bästa på sin position i världen. Har dessa två gossar en fin dag så kan Chelsea ta sig till Semi på en komfortabelt vis i min bok. 

Dagens speltips

Porto är inget dåligt lag, tvärtom de är väldigt bra. Däremot så tror jag att Chelsea är bättre och numret för stort. Idag satsar jag på en rak seger till Chelsea till 1.76 hos Campobet (3 units) men jag testar även Chelsea -1.25 till oddset 2.70 (2 units).

Lycka till!

CampoBet
Gratisspel upp till 120 kr
  • Bettingbonus
  • Live Betting
  • Virtuell Betting
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - CampoBet
Lanserat:
juli, 2020
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
CampoBet är ett relativt nytt spelbolag på den svenska marknaden men har kommit med full fart framåt. Campobet lanserades redan i slutet på 2019 men har inte erbjudit betting till Svenska Spelare förrän i år.
Välkomstbonus - Betting
Gratisspel upp till 120 kr
Omsättningskrav: 0x