Speltips

Match/event
Portugal - Schweiz
Datum
06/12 - 2022
Matchstart
20:00
Spelbolag
Spel
1X, Portugal flest hörnor (3-vägsh 2-0) & U4.5 mål
Odds
1,65
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Portugal – Schweiz 6/12

Fotboll Fotbolls-VM Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 5 december, 2022

Ronaldo och hans Portugal fick Schweiz i åttondelen efter att man vann sin grupp trots att man förlorade den sista omgången mot Sydkorea. Schweiz vann det händelserika mötet mot Serbien i den sista omgången vilket gav dom andraplatsen bakom Brasilien i deras grupp. Vinnaren möter vinnaren av Marocko och Spanien i kvartsfinal, intressant match!

Vilade en hel del spelare

Portugal var på förhand favorit att vinna sin grupp men inte så stor då många trodde att Uruguay skulle kunna utmana om förstaplatsen. Så blev verkligen inte fallet då Uruguay inte ens lyckades ta sig vidare till slutspel. Dom var verkligen en besvikelse och jag förväntade mig mer från dom, men det var bra för Portugal att Uruguay inte levde upp till förväntningarna. Portugal var klara för slutspel redan efter de två första omgångarna men förstaplatsen var inte säkrad.

Trots det så vilade man en hel del startspelare då man redan var vidare men hade kunnat hamna tvåa ifall att Ghana hade vunnit med tre mål i sin match medan Portugal då förlorade. Nu blev det inte fallet och att vila en del startspelare visade sig vara det rätta valet. Nu kommer man kommer betydligt mer utvilad än Schweiz som verkligen fick slita i 90 minuter mot Serbien.

Jobbig match mot Serbien

Schweiz tog andraplatsen i sin grupp bakom guldfavoriten Brasilien. Starkt gjort då många på förhand trodde att Serbien skulle lyckas ta den före Schweiz men i den avgörande matchen mot Serbien i den sista omgången så visade man sig vara det bättre laget. Serbien var tvungna att vinna den matchen då man bara hade ett poäng inför mötet och eftersom att Kamerun vann sin match så hade ett kryss kanske inte räckt för Schweiz beroende på hur målskillnaden hade blivit.

Men det spelade ingen roll för man vann tillslut matchen med hela 2-3 och det var en riktigt händelserik match på alla sätt och vis. Men en sak är säker och det är att Schweiz verkligen tog ut sig mer i denna match än vad Portugal gjorde i sin match och det tror jag kan påverka denna match.

Speltipset

Tuff åttondel väntar då det är två starka lag som ska göra upp om en plats i kvartsfinal. Portugal står inför matchen som favoriter men jag tror inte det kommer att bli en lätt match för portugiserna. Speltipset blir 1X, Portugal flest hörnor när man börjar 2-0 & under 4.5 mål i matchen till 1,65 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x