Speltips

Match/event
Powerplay - Tisdag 1/12
Datum
12/01 - 2021
Matchstart
18:59
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Rygga Spelet

Vårat tips

1. Rögle - Leksand
1x
2. Luleå - Linköping
1x
3. Färjestad - Oskarshamn
1
4. Brynäs - Djurgåden
x2
5. EHC Biel - SCL
1x2
6. Fribourg - Davos
12
7. Ambri - Servette
1x2
8. Lions - Lugano
1x
Rygga Spelet
Powerplay

Powerplay 12/1 » Tips & analys

Ishockey Powerplay Speltips
Oskar Jörnevik
Publicerad: 12 januari, 2021

Hallå där! Gårdagens powerplay var det många märkliga resultat och utdelningen blev helt magiskt. Idag är det fyra SHL matcher på menyn och när det vankas SHL vet vi sen tidigare att omsättningen kommer vara minst en miljon. Dom fyra resterande matcherna är från Schweiz. I skrivande stund är det drygt 100 tusen kronor i omsättning. Häng med!

Spelstopp 18:59

1. Rögle – Leksand

Vi startar menyn i Ängelholm mellan två lag som har bra form. Rögle är riktigt bra denna säsong och leder välförtjänt SHL efter mer än halva spelat. Dennis Everberg var tillbaka senast och är viktigt för sitt Rögle. Har vunnit mot Leksand tre av senaste fem matcherna. Leksand har varit riktigt bra på senare tid, fyra av fem senaste matcherna har blivit seger och nu ligger man på en sjätte plats. Vi börjar dock med att spela 1X då Rögle inte förlorar här efter fulltid.

2. Luleå – Linköping

Från Ängelholm till Luleå, och match mellan topplaget Luleå och bottengänget Linköping. Luleå är väldigt stabila i år framförallt defensivt, men fick senast till målskyttet också, gjorde hela sju kassar mot formstarka Oskarshamn. Luleå har varit stabila på hemmais i år. Vad händer med Linköping egentligen? Ligger just nu sist i SHL, saknar Broc Little något enormt. Gjorde en bra insats senast mot Rögle men fick inte med sig några pinnar. LHC kan mycket väl få med sig en pinne här och rensarkrysset synas, men ettan måste också plitas ner, 1X.

3. Färjestad – Oskarshamn

Färjestad är värdar ikväll, gästande Oskarshamn har verkligen inga roliga minnen i Karlstad på senare tid. Senaste två fighterna har det blivit 17-1 i målskillnad till Färjestad. Formen är dock ganska svajig för Karlstad gänget, endast en seger på senaste fem matcherna och kunde inte kännas igen mot Frölunda senast. Oskarshamn har startat 2021 fint, tog två raka segrar mot Brynäs och Djurgården men kom ner på jorden ganska snabbt senast och fick en riktigt smäll 3-7 mot Luleå. Har offensivt starka pjäser i Palmberg, Kelleher och Olofsson. Tror dock Färjestad tar sig i kragen och löser en seger här, spiken till 62% är fin.

4. Brynäs – Djurgåden

Back to back möte, det gillar vi! Brynäs som tog en skön seger mot Djurgården senast med hela 6-1. Mycket tack vare ett matchstraff på Rakshani som slutade med tre Brynäs mål. Brynäs ligger just nu på negativt kval, men har massor av mindre spelade matcher än dom andra lagen, har nu två raka segrar och fått igång firma Scott/Rödin som är otroligt viktiga. Djurgården har fyra raka segrar mot Brynäs innan torsken i helgen. Har nu tre raka förluster och Ohlssons mannar ska inte förlora fyra i rad, därför blir X2 ett bra spel här.

5. EHC Biel – SCL

Över till hockeyn i Schweiz där vi har en fight mellan två lag som är i behov av poäng om det ska bli något slutspel senare i år. Hemmalaget Biel har öppnat 2021 bedrövligt och har fyra raka nederlag, ska dock vara det bättre laget här om man kollar trupperna. Bortalaget ska verkligen inte räknas bort här, har tre segrar på fyra senaste gör att 22% ska synas. Rita ner alla tecken tidigt här om plånboken vill, 1X2.

6. Fribourg – Davos

Från botten till toppen, eller i närheten av toppen. Hemmalaget Fribourg ligger trea i tabellen, men har dock två raka nederlag och släppt in hela nio mål dessa kamper. Stålberg och Daniel Brodin återfinns i hemmalaget, Stålberg står noterad för 21 pinnar på lika många matcher spelade. Davos med Magnus Nygren i spetsen är inget dåligt lag och ska inte räknas bort här, har dock inte funnit i Fribourg sen 2018. ”Gaffeln” blir ett bra alternativ här, 12.

7. Ambri – Servette

Ambri Piotta är ett starkt hemmalag, och har två raka hemmasegrar. Har på pappret ett ganska bra lag, men över 750 NHL matcher i bagaget. Det är ett fysiskt lag, tre spelare som har över 45 utvisningsminuter. Aldrig roligt att komma hit som bortalag, dock är man svagare utan publik, det är annars ett galet tryck här. Servette är på pappret ett starkare lag med Omark i spetsen, tror dock man får jobba här. Åkte härifrån utan poäng senast i November. Alla tecken är nödvändigt här.

8. Lions – Lugano

Grönborgs Zurich har tappat serieledningen till Zug efter en ganska svag inledning på det nya året. Är dock seriens absolut bästa hemmalag och spelare som Fredrik Pettersson, Marcus Kruger och Sven Andrigehetto är fina namn på denna nivå. Servette har endast lämnat Zurich med poäng en gång på dom senaste sex besöken. Vi ska absolut inte räkna bort grabbarna från Lugano, med Lajunen, Bödker och Arcobello i spetsen kan dom mycket väl ta poäng här, 1X.

Läktarens säkra: Färjestad

Färjestad har kört över Oskarshamn dom senaste två gångerna i Karlstad. Har det bättre laget på pappret. Dock är formen ganska svag för Pennerborns mannar, men svårt att se att man åker på pumpen här, spiken runt 60% känns bra.

Läktarens skräll: Ambri Piotta

29% på ett starkt hemmalag med nästan 800 NHL fighter i truppen, det synas direkt. Lagen mötte varandra i November och då tog Ambri en ganska enkel trea.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus