Speltips

Match/event
Powerplay - Torsdag 15/4
Datum
15/04 - 2021
Matchstart
18:59
Spelbolag
Spel
Powerplay 15/4
Rygga Spelet

Vårat tips

1. Luleå-Skellefteå
1X2
2. Örebro-Leksand
12
3. HV71-Brynäs
1X2
4. Trinec-Mla.Bole
1X2
5. Servette-Fribourg
1X
6. Rappersw-Lugano
2
7. Bern-Zug
X2
8. Lions-Lausanne
1X
Rygga Spelet
Powerplay

Powerplay 15/4 » Tips & analys

Ishockey Powerplay Speltips
Oskar Jörnevik
Publicerad: 15 april, 2021

Hallå där! Ett par resultat studsade dessvärre åt fel håll igår, men nya tag idag. En aning svårare meny har vi idag, men positivt är att utdelningen blir troligtvis högre. I skrivande stund är knappa 100 tusen omsatta, så räkna med ungefär miljonen idag. 3 fighter från Sverige, en från Tjeckien samt fyra från Schweiz. Nu kör vi!

Spelstopp 18:59

1. Luleå – Skellefteå

Den otroligt svåra matchserien mellan Luleå och Skellefteå går in i match 4. Har varit tre extremt tighta matcher, men det är Luleå som knipit två av dom. Daniel Sondell gjorde med cirka fem minuter kvar att spela 1-0 igår som också blev slutresultatet. Mindre än 24 timmar sedan ska det spelas igen, känns som Skellefteå behöver 2-2 här om det inte ska bli tidig fys. Vi börjar menyn med 1X2, otroligt svårtippat här.

2. Örebro – Leksand

Örebro har verkligen spelat mössan av Leksand så här långt, var en otroligt utskåpning under gårdagen. ÖHK ser riktigt bra ut för stunden och har nu fyra stycken matchbollar, känns som det är klart? Leksands spel har inte alls funkat och man har bara mäktat med tre mål efter tre matcher, svagt. Tror dock man kan studsa tillbaka lite här och kanske kanska nypa den fight. 12 i Närke är bra.

3. HV71 – Brynäs

ÅNGEST ÅNGEST och återigen ÅNGEST! HV71 tog en livsviktig seger senast i Gävle, spelade riktigt bra. Nu är man tillbaka på hemmais och måste nog ta detta möte, annars spelar man mot Kristianstad nästa år. Tre X 2-1 har det blivit efter två matcher. Lagen är nästan på pricken exakt lika bra och om Luleå-Skellefteå var svårgissad är denna matchsserie omöjligt att gissa. Finns inget annat än att hela denna fight.

4. Trinec – Mla-Bole

Vi byter land till Tjeckien och stannar kvar i slutspel. Det är 3-3 i matcher, alltså blir det denna fight som avgör vilket lag som tar sig till final. Det är två jämbördiga lag som möts här, två och trea i serien. Trinec har en liten fördel iochmed hemmaplans fördelen, dock är det ingen publik. Har varit sjukt jämnt mellan dessa lag head to head, Trinec är en aning överstreckade, 54%. Helgardering även här.

5. Servette – Fribourg

Fortfarande slutspel fast i Schweiz. Servette torskade första mötet mot Fribourg. På pappret har hemmalaget det snäppet vassare laget. Linus Omark och Henrik Tömmernes återfinns i Servette, man backas upp av många skickliga importer. Servette kom också tre placeringar bättre än Fribourg under grundserien och 1X räcker extremt långt här, tror inte Fribourg nyper en seger efter 60 minuter.

6. Rappersw – Lugano

Rapperswil har en tuff nöt att knäcka här, det märktes också i match ett. Lugano vann hur enkelt som helst och borde nog avancera här om inget skumt händer. Lugano har slagit Rapperswil fyra av dom fem senaste matcherna och har på pappret ett mycket bättre spelarmaterial. Kom också sju placeringar före laget i serien. Spiken till 67% är fin.

7. Bern – Zug

Bern har på pappret ett starkt lag, men har inte visat det i år, kom nia i grundserien. Slog dock Davos i Play in men möter nu seriens bästa lag. Bern har torskat dom senaste fem mot Zug, Zug vann serien övertygande och har på pappret ett riktigt starkt lag med spelare som Abdelkader, Klingberg och Kovar. Bern ska dock inte räknas bort och rensar krysset på 15% synas, X2.

8. ZSC Lions – Lausanne

Här har vi en matchsserie som stavas JÄMN. Kom precis efter varandra i grundserien och vinner nästintill varannan match i Head to head, gissa vad första matchen blev? Jo, overtime där Lausanne gick vinnare ut striden. Grönborgs Lejon har bra lag på pappret och får nog räknas som favoriter i denna fight. 1X räcker otroligt långt.

Läktarens säkra: Lugano

Lugano till 67% är kupongens spik, inte den säkraste spiken men värdespik. Har både bättre spelare på pappret och bättre form. Lugano vinner!

Läktarens skräll: Leksand

Leksand kan mycket väl sno med sig en fight mot Örebro. 7-1 igår betyder ingenting idag. Firma Hrivik/Cehlarek vet var målet finns någonstans, och det måste man vinna idag. 14% är bra.

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus