Speltips

Match/event
Powerplay - Onsdag 2/12
Datum
02/12 - 2020
Matchstart
18:59
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Rygga Spelet
Powerplay

Powerplay 2/12 » Tips & analys

Ishockey Powerplay Speltips
Joakim
Publicerad: 2 december, 2020

Hallå är! Endast ett mål ifrån åtta rätt igår, men det var ingen omgång som gav massa pengar, vilket är en tröst. Idag är det en meny som innehåller sju svenska fighter från allsvenskan och ettan samt en match från Schweiz. Det är knappa 200 000 kr i omsättning så räkna med att det blir ungefär som igår, alltså dryga miljonen. Häng med!

Spelstopp: 18:59

1.Södertälje-Modo

Vi börjar menyn med en bra match från hockeyallsvenskan. Det är två lag som har massor av kvalite i lagen. Dock har bara ett lag övertygat, det är hemmalaget Södertälje som är på jakt efter en SHL plats. Formen är även den mycket fin för SSK då man har hela sex raka vinster. Modo då? Har inlett knackigt och skickade för några veckor sedan Nieminen. Har dock spelat upp sig på slutet och värvningen av Karlkvist är bra, 12 här tack.

2. Västerås-Mora

Två lag som har väldigt tveksam form, ett hemmalag i Västerås som har tre raka nederlag och Rasmus Asplund har lämnat laget. Västerås är i allra högsta grad med i fighten om topp sex, men behöver vässa formen en aning. Mora har haft covid och inte lirat match på ett bra tag, har inte ens kunnat träna med full trupp på ett par veckor. Oklara förutsättningar gör att jag helar denna fight.

3. Vita Hästen-Almtuna

Två lag som öppnat säsongen bra ett ganska bra sätt, men man har också fått hjälp av NHL spelare. Hemmalaget Vita Hästen har på senare tid blivit av med sina två bästa spelare i Marcus Sörensen och Topi Nättinen. Har istället fått in Marcus Eriksson som fortfarande håller hög nivå. Almtuna ligger elva i serien, men har så mycket som sex matcher mindre spelade än några lag, så tabellen ljuger. Tvåan lockar verkligen här men Almtuna är inte att lita på för dagen så ettan synas också.

4. Tingsryd-Björklöven

Två bra lag stöter samman i Småland, där Tingsryd kommer från en 9-3 seger mot Hästen och har verkligen fått igång firma Anton Svensson/David Gustafsson. Slog för övrigt Björklöven för inte så länge sen uppe i Umeå. Björklöven som på pappret har det absolut bästa laget har fått lite grus i maskineriet efter två raka nederlag mot Väsby. Ett väldigt motiverat lövengäng kommer bli tunga idag så spiken till 57% är fin.

5. Huddinge-Visby/Roma

Wow, vad bra Huddinge har varit i inledningen, 16 raka segrar och 93 gjorda mål på dom 16 spelade. Har nio spelare som snittar över en pinne per match vilket är en otrolig bredd. Det enda som tyder på poängtapp här är Visby Romas defensiv. ”Säckens” Visby har en finländsk duo som håller toppklass på denna nivå. Defensiven är bäst i serien tillsammans med just Huddinge. Jag tror Visby mycket väl kan ställa till det här och plockar med alla tecken.

6. Dalen-Mariestad

Toppmatch i den västra ettan där hemmalaget är obesegrade på hemmaplan. Bröderna Thörnberg hade lekstuga i senaste fighten där storebrodern Martin stod för hela fem pinnar. Så länge han spelar kommer Dalen vara favorit enligt mig. Möter nu ett starkt Mariestad som ligger åtta poäng efter Dalen på en andra placering. Tror man kommer få tufft här och 1X räcker väldigt långt.

7. Vännäs-Kalix

Från västra till norra ettan där vi har en viktig streckmatch. Kalix ligger placeringen före Vännäs i tabellen och Kalix ligger på den sista allettanplatsen, alltså är detta en ruskigt viktig kamp. Truppmässigt är det ungefär lika då båda lagen har runt 100 allsvenska matcher i bagaget. Kalix har inte spelat match sedan 14 november, då covid har hälsat på. I grunden ska nog Kalix gälla som knapp favorit, men alla tecken synas här.

8. Davos-Rapperswil

Till Schweiz och den vackra staden Davos. Hemmalaget spelade senast mot just Rapperswil och vann med 7-5, men hade innan det ett ganska långt uppehåll. NHL lånet Joe Thornton har gjort 4+4 på sina sju spelade fighter. Har ett par tunga skador vilket kan störa. Borta laget har tre raka nederlag och tre raka torsk mot just Davos. Har full trupp men kommer få det tufft. 1X räcker väldigt långt.

Kupongens skräll

Modo

Modo till 22% måste synas, sen Karlkvist anlände har det sett mycket bättre ut i Foppaland, truppmässigt är Modo inte mycket sämre än Södertälje och tvåan måste med.

Kupongens säkra

Björklöven

Inte bjuder Björklöven på mer dåliga matcher, truppmässigt skiljer det en hel del och Umegänget borde lösa biffen här. 57% är en fullt godkänd spik.

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus