Speltips

Match/event
Powerplay - Torsdag 28/1
Datum
28/01 - 2021
Matchstart
18:59
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
Poolspel
Rygga Spelet

Vårat tips

1. Djurgården-Färjestad
1X2
2. HV71-Växjö
12
3. Brynäs-Rögle
1X2
4. Skellefteå-Linköping
1X
5. Örebro-Luleå
12
6. Oskarshamn-Leksand
1X2
7. Piteå-Hudiksvall
X2
8. Bern-Fribourg
1
Rygga Spelet
Powerplay

Powerplay 28/1 » Tips & analys

Ishockey Powerplay Speltips
Oskar Jörnevik
Publicerad: 28 januari, 2021

Hallå där! Torsdag och powerplay igen, aldrig fel. På menyn idag domineras det av fighter från SHL och det brukar alltid bli en bra omsättning då. Drygt 150 tusen kronor är omsättningen i skrivande stund och räkna med över miljonen ikväll. Sex fighter från SHL, en från Hockeyettan samt en från Schweiz är dagens meny. Häng med nedan!

Spelstopp 18:59

1. Djurgården-Färjestad

Djurgården har inte rosat marknaden på slutet, fyra raka nederlag. Man är nu nere på en åttonde plats i tabellen och vid torsk på Hovet går Färjestad om. Har problem med skador och saknar troligen en viktig trio ikväll. Har också tre raka nederlag mot Färjestad. Färjestad har inte heller jättebra form, tog dock en väldigt viktig seger senast mot Leksand. Pennerborns mannar är bättre än vad tabellen visar och går in här som väldigt knappa favoriter. Helgardering tack!

2. HV71-Växjö Lakers

Smålandsderby intar match nummer två. Hemmalaget HV har börjat steppa upp en aning, har nu två raka segrar. HV har även två raka hemmasegrar mot just Växjö. HV71 är i stort poängbehov, har bara ett par pinnar tillgodo från det negativa strecket. Gästerna Växjö är riktigt bra för stunden, har fem raka segrar och ligger tvåa i tabellen. Calof har varit riktigt bra sen han anlände. Tror denna fight slutar man att förutom krysset.

3. Brynäs-Rögle

Brynäs är otroligt ojämna i år, mycket tack vare deras skadeläge. Har nu viktiga Scott, Rödin och Bertilsson på skadelistan. Har även två raka torsk. Trots alla skador kan man ställa ett vasst lag på banan ikväll och hemma mot Rögle har Brynäs varit fina på senare år. Rögle har en av SHLs bästa offensiver och har för tillfället tre raka segrar och gjort 12 kassar på dom matcherna, starkt! Tror matchen i Gävle blir en tuff tillställning och alla tecken plitas ner tidigt.

4. Skellefteå-Linköping

Skellefteå är riktigt bra för tillfället, med fem raka segrar. Efter att Gustav Lindvall gick sönder mot Frölunda, trodde många att det skulle bli tufft. Arvid Söderblom har gjort det lysande och seglat upp som en riktig joker i slutspelsjakten. Linköping kommer till Skellefteå med två raka meriterande bortasegrar mot Brynäs och Frölunda. Tror dock man får extremt tufft mot ett skicklig hemmalag. 1X räcker långt!

5. Örebro-Luleå

Match fem på menyn hämtar vi från Närke. Örebro hade inte mycket att hämta mot Växjö senast. Tre torsk på dom fyra senaste är facit för Örebro. Truppen håller dock väldigt hög nivå och man kommer börja bärga segrar inom snar framtid. Luleå såg mycket starka ut för några veckor sen men har nu tre raka torsk. Bulans mannar har haft problem med målskyttet. ”Gaffeln” passar bra här då båda lagen vill ha en trea och behöver en trea.

6. Oskarshamn-Leksand

Oskarshamn är seriens näst sämsta hemmalag och har bara vunnit sex matcher på 16 försök. Oskarshamn har dock ett väldigt intressant lag på pappret med massor av importer som håller hög klass. Slog Leksand ganska enkelt i senaste hemmamatchen lagen emellan. Leksand har två torsk på dom tre senaste, men har under säsongen varit laget som varit roligast att följa. Har en kedja med Cehlarik/Hrivik/Camper som är ligans bästa kedja, är enormt fina i powerplay också. Går emot Leksand här och spelar 1x då Oskarshamn ser intressanta ut.

7. Piteå-Hudiksvall

Sista fighten från Sverige på menyn hämtar vi från Hockeyettan och en fight mellan hemmalaget Piteå som besöks av ”Real” Hudiksvall. Piteå är ett starkt hemmalag, spelare som Isaksson och Högberg håller allsvensk klass. Piteå behöver en seger här för att inte hamna för långt efter. Hudiksvall ser fina ut för stunden, massor av skickliga spelare i truppen, ligger just nu tvåa i allettan norra. Nästan 200 SHL och nästan 1000 allsvenska matcher finns i truppen, det räcker för att plita ner X2.

8. Bern-Fribourg

Vi avslutar menyn från Bern, hemmalaget ligger sist i ligan, men mycket vare Corona. Laget har bara spelat 20 matcher och dom andra lagen ligger runt 30 spelade fighter. Lirade i förrgår mot Lugano och gjorde en helt okej match förutom resultatet. Har tränat med full trupp hela veckan och ser fina ut ikväll. Fribourg är favoriter enligt svenska folket, har dock tre torsk på fyra senaste och stora problem med målskyttet på senare tid. Kollar vi på oddsen är det Bern som är favoriter och spiken till 34% är mycket intressant.

Läktarens säkra: Bern

En mycket lurig meny har vi, Bern ser dock ut att bli radens spik. 34% på ett starkt hemmalag som ”en” vanlig dag skulle vunnit är mycket fin. Har bra spelare i laget och är ett starkt hemmalag.

Läktarens skräll: Oskarshamn

Oskarshamn är bra, har dock inte fått med sig så mycket resultat på slutet. Leksand har sin första kedja som har fått lite grus i maskineriet på slutet, men är alltid farliga. Tror dock Oskarshamn löser en pinne här, kanske till och med tre?

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus