Speltips

Match/event
Powerplay andelar - Lördag 6/2
Datum
06/02 - 2021
Matchstart
15:15
Spelbolag
Spel
Läktarens andelar
Odds
Poolspel
Rygga Spelet

Vårat tips

1. Luleå-Rögle
1X2
2. Djurgården-Växjö
12
3. HV71-Örebro
1X2
4. Malmö-Brynäs
12
5. Linköping-Färjestad
1
6. Oskarshamn-Skellefteå
1X2
7. Leksand-Frölunda
X2
8. Björklöven-Timrå
1X2
Rygga Spelet
Powerplay

Powerplay 6/2 » Tips & analys

Ishockey Powerplay Speltips
Oskar Jörnevik
Publicerad: 6 februari, 2021

Hallå där! Äntligen lördag och powerplay igen. Menyn idag ser ganska lurig ut så vid åtta idag kan det bli en ganska bra utdelning. I skrivande stund är det drygt 300 tusen i omsättning, med en nästan full SHL meny kan ni nog räkna med närmare 2 miljoner kronor idag. Sju SHL fighter samt en fight från Hockeyallsvenskan är det på menyn idag, häng med!

Spelstopp: 15:14

1. Luleå-Rögle

Luleå är värdar i menyns första fight, man tar emot Rögle. Luleå som har två raka segrar mot Brynäs ser fina ut för tillfället. Har dock haft tufft mot Rögle och inkasserat tre raka torsk mot Ängelholmslaget. Tre raka torsk är facit för Rögle som inte sett så vassa ut på slutet, men det finns kapacitet i laget. 1X2 är taget i match nummer ett.

2. Djurgården-Växjö

Djurgården har haft en riktigt tung period men massor av torsk på senare tid. Har väldigt tunga skador på nyckelspelare i Josefsson och Strandberg. Har dock ett par spelare som mycket väl kan störa Växjös defensiv. Växjö leder nu hela SHL, inte så konstigt när man har hela 15 fighter med poäng i. Har Emil Pettersson och Andrew Calof i magisk form. Har dock haft problem på Hovet förr och ”gaffeln” passar bra här.

3. HV71-Örebro

HV gjorde en ganska fin insats senat och slog Rögle med 7-6 efter sudden, har stora problem med defensiven, hela 18 insläppta på senaste fem fighterna. HV är i stort poängbehov, ligger på samma poängantal som Linköping som ligger på negativt kval. Örebro gjorde ingen bra match senast och förlorade rättvist med ett effektivt Frölunda. Örebro har ett bättre lag på pappret, men HV är vassa hemma, 1X2 tack.

4. Malmö-Brynäs

Ångestmatch i Skåne, båda lagen är i poängbehov. Malmö har fyra matcher färre spelade än sina bottenkollegor och ett antal poäng i fördel. Har även en ganska bra form med tre segrar på senaste fem matcherna. Brynäs är jumbo i SHL för tillfället, men kan vid seger faktiskt ta sig förbi Malmö och vara på säker mark. Saknar verkligen Scott och Rödin, men mycket tyder på att kuggen Bertilsson spelar ikväll. Båda behöver en trea vilket gör att krysset uteblir 12.

5. Linköping-Färjestad

Linköping är även dom indragna i bottenstriden, det är otroligt jämnt där nere och alla tre poängare är väldigt viktiga. LHC har två raka uddmålsförluster, har dock på senare tid sett lite vassare ut. Broc Little börjar närma sig comeback och han kommer bli en viktig injektion i detta Linköping. Färjestad har fem raka segrar och börjar se ut som Färjestad brukar se ut. Karlstad gänget har dock varit en besvikelse på bortais och spiken på LHC till 26% lockar verkligen.

6. Oskarshamn-Skellefteå

Oskarshamn har gjort en väldigt fin säsong så här långt och mycket tyder på att man fixar nytt kontrakt. Har på pappret ett starkt lag med mycket skickliga importer. Har varit ett ganska jobbigt lag för Skellefteå och bara torskat en fight efter fulltid på sex matcher. Skellefteå är SHLs hetaste lag och har för tillfället 10 raka segrar. Oskarshamn är ett jobbigt lag att möta på deras hemmais, alla tecken tack.

7. Leksand-Frölunda

Leksand tog en meriterad seger senast borta mot Växjö, och det utan sin stjärna Hrvik. Troligtvis saknas han ikväll och även Fransson, två tuffa tapp. Slog Frölunda senast i Göteborg efter en stark match. Frölunda har varvat upp rejält nu och har gjort 13 kassar på senaste två matcherna. Tvåan som just nu är streckad under 50% är bra spik.

8. Björklöven-Timrå

Björklöven har varvat upp igen efter en lite tyngre period, med ett par fina förstärkningar. Lagen möttes under gårdagen där hemmalaget Björklöven drog det längsta strået. Björklöven är det laget som är i det största poängbehovet, då man för tillfället är efter Karlskoga i kampen om andra platsen. Timrå är i stort sätt redan klara seriesegrare. Firma Dahlen/Lööke/Hartmann måste upp i nivå om man ska bärga en full pott här, 1X2 tack.

Läktarens säkra: Frölunda

Frölunda ser för tillfället riktigt fina ut. Hemmalaget Leksand ser ut att sakna sin bästa spelare i Marek Hrivik, inte optimalt. När Frölunda är spikade under 50% mot ett decimerat Leksand är det bra.

Läktarens skräll: Oskarshamn

Skellefteå har 10 raka segrar, och för varje seger kommer man en torsk närmare. Oskarshamn har haft bra streak mot Skellefteå och endast torskat en fight under fulltid på senaste sex. Ettan är streckad till 17% medan krysset ligger på 15% väl investerade pengar.

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus