Speltips

Match/event
Powerplay - Torsdag 6/1
Datum
06/01 - 2021
Matchstart
14:30
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Rygga Spelet

Vårat tips

1. Linköping-Örebro
1X2
2. Väsby-Modo
12
3. Västervik-Södertälje
1X2
4. Tingsryd-AIK
X2
5. BIK Karlskoga-Kristianstad
1
6. Strömsbro-Hudiksvall
1X2
7. Kazan-Dynamo Moskva
12
8. Bremerhaven-Wolfsberg
1X
Rygga Spelet
Powerplay

Powerplay 6/1 » Tips & analys

Ishockey Powerplay Speltips
Oskar Jörnevik
Publicerad: 6 januari, 2021

Hallå där! Gårdagen såg länge jättebra ut men ett par mål sabbade tyvärr åtta rätt, men det var en utdelning som var bra igår. Vi tar nya tag idag, tidigt pucksläpp. Menyn består av sex matcher från Sverige där vi har matcher från SHL, Hockyallsvenskan och Hockeyettan. Vi avslutar med en match från Ryssland samt en från Tyskland. I skrivande stund är det knappa 100 tusen i omsättning och när det är svenska matcher med på menyn kan vi räkna med över miljonen i omsättning.

Spelstopp 14:29

1. Linköping-Örebro

Vi börjar menyn med en fight från SHL där vi har krisande Linköping som tar emot stabila Örebro. Linköping gjorde sig av med Bert Robertsson efter torsken mot Malmö senast. Det är ett LHC som nu ligger på negativ kvalplats. Saknar Broc Little enormt mycket, men det finns dock kvalite i LHCs trupp. Örebro har haft en ganska dålig trend på slutet med två segrar på fem senaste matcherna. Har dock haft enkelt mot LHC på sistone. Ny tränarkonstellation i LHC kan mycket väl ge poäng. Helgardering!

2. Väsby-Modo

Från SHL till Hockeyallsvenskan där nykomlingen Väsby tar emot Modo. Väsby ligger sex poäng från säker mark, det börjar dra ihop sig och poängen måste nog komma in på kontot för Vilda Väsby. Har ett intressant lag med fina importer som verkligen levererar. Modo då? Det har blivit lite bättre på slutet, sedan Karlkvist anslöt. Har dock stora problem på bortaplan, där man endast vunnit 3/14 fighter. ”Gaffeln” 1 2 räcker långt här.

3. Västervik-Södertälje

Från Väsby till Västervik och en match där båda lagen ligger topp sex och har gjort en fantastisk säsong. Västervik som senast åkte på pumpen mot Almtuna vann innan det tre raka hemmamatcher, deras första vinster efter fulltid på hemmais i år. Har en väldigt spännande trupp, och spelar laget bra har man stor chans att vinna. Södertälje är bra i år Olesen, Blomstrand och Bailey håller verkligen hög klass. Dock en väldigt svårgissad match här och alla tecken plitas ner tidigt.

4. Tingsryd-AIK

Vi fortsätter i Hockeyallsvenskan, Nelson Garden Arena står som värd i eftermiddag när stockholmarna AIK kommer på besök. Tingsryd är ganska ojämna i år, kan blanda magiska insatser med mindre magiska insatser. Brukar vara starka på hemmais. AIK har också varit brutalt ojämna i år, men spelat upp sig på slutet där man bland annat slagit Björklöven och Modo senaste fem matcherna. Har fyra raka segrar mot Tingsryd, men den infon så räcker X2 väldigt långt.

5. BIK Karlskoga-Kristianstad

Från Nelson och Småland till Nobelhallen i Värmland. Det är BIK Karlskoga som skrinnar ut på Nobelhallens is mot underdogsen Kristianstad. BIK är seriens näst bästa lag på hemmais och man är starka på hemmaplan. Firma Björklund/Thorell/Karlsson är en av seriens bästa formationer. Kristianstad är seriens sämsta bortalag och bara vunnit en match på borta is. Ser inte hur BIK ska torska här, spiken till 86% är tråkig men på ett mindre system nödvändig.

6. Strömsbro-Hudiksvall

Sista matchen från Sverige på menyn hämtar vi från Hockeyettan. Hemmalaget Strömsbro måste vinna denna fight för att ta sig till Allettan medan bortalaget Hudiksvall inte har något att lira för. Strömsbro har på pappret ett riktigt vasst lag. Real Hudiksvall reser till Gävle med ingen press alls, men har slagit Strömsbro 2/3 denna säsong. Hittar ingen annan utväg än att helgardera denna fight.

7. Kazan-Dynamo Moskva

Första och enda fighten från KHL kommer från Kazan. Ett hemmalag som är streckade sjukt högt. Dock har hemmalaget åtta raka segrar och man ser riktigt bra ut för stunden. Har en förstakedja som verkligen levererar. Bortalaget Moskva har ett par tunga gubbar på skadelistan bland annat svenska Oscar Lindberg. Dock har man seriens bästa spelare i Vadim Shipachyov i laget. Jag tror att Moskva kan nypa en trea här, men väljer inte att bojkotta Kazan. ”Gaffeln” tack.

8. Bremerhaven-Wolfsberg

Sista matchen på menyn hittar vi från Tyskland. Hemmalaget som har en ganska skicklig trupp har efter några rundor i ligan gått ganska bra. Har två raka segrar och sett riktigt vassa ut i dom senaste matcherna. Bortalaget Wolfsberg har även dom en skicklig trupp med bland annat Mathis Olimb och Max Görtz. Tror dock Bremerhaven tar poäng här och 1X räcker långt.

Läktarens säkra: BIK Karlskoga

Ja, till 86% måste väl det vara den säkra på denna meny. Kristianstad är seriens absolut sämsta bortalag och det är alltid svårt att komma till Karlskoga och lira. Björklund/Thorell/Karlsson löser en trea.

Läktarens skräll: Dynamo Moskva

Man ska aldrig räkna bort Dynamo Moskva, Vadim Shipachyov kan mycket väl avgöra matcher på egen hand. Till 14% måste Moskva synas.

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus