Speltips

Match/event
Powerplay - Onsdag 14/4
Datum
14/04 - 2021
Matchstart
18:59
Spelbolag
Spel
Powerplay 14/4
Odds
Poolspel
Rygga Spelet

Vårat tips

1. Luleå-Skellefteå
1X2
2. Frölunda-Rögle
1X
3. Örebro-Leksand
1X2
4. Färjestad-Växjö
1
5. Björklöven-BIK Karlskoga
1X
6. Ottawa-Winnipeg
12
7. Montreal-Calgary
1X
8. ST.Louis-Colorado
X2
Rygga Spelet
Powerplay

Powerplay 14/4 » Analys & andelar

Ishockey Powerplay Speltips
Oskar Jörnevik
Publicerad: 14 april, 2021

Hallå där! Var ett tag sedan det kom ut en Powerplay analys, men nu kör vi igen. Det är nu det roliga har börjat. Dagens meny är ganska rolig och finns ganska stor chans till fin utdelning. I skrivande stund är det över 100 tusen i omsättning, så räkna med över miljonen idag. Fyra slutspelsfighter från SHL, en från hockeyallsvenskan och resten från NHL har vi idag, nu kör vi!

powerplay andelar

Spelstopp 18:59

1. Luleå – Skellefteå

1-1 i fighter i derbyt. Luleå tog senast en viktig seger borta senast, nu ”räcker” det med att vinna sina hemmamatcher så har man en plats i semin. Luleå har inte riktigt fått till spelet på senare tid, Bulan har dock spelare som älskar dessa matcher. Skellefteå har fyra segrar på senaste fem mot Luleå och ser på pappret ut att vara det bästa laget för stunden. Vi börjar med helgardering i Norrbotten.

2. Frölunda – Rögle

3-0 Rögle och matchboll ikväll. Det har inte varit något snack än så länge, Rögle har vunnit tre raka fighter egentligen hur enkelt som helst. Idag är dock Frölunda streckade till 19% vilket är fruktansvärt lågt. 3-0 i matcher är riktigt jobbigt att vända men Frölunda kan knappast spela sämre än vad man gjort. Rögle har varit bra hela säsongen och jag tror inte man slår in matchbollen ikväll, man fixar det hemma i Ängelholm om några dagar istället. 1X är riktigt fint här!

3. Örebro – Leksand

Örebro gjorde helt rätt att inte gå för kvitteringsmålet mot Färjestad i sista omgången. De har plockat två raka uppe i Dalarna och ser på god väg ut att plocka en semi. Örebros förstakedja med Rodrigo Abols har varit riktigt fina så här långt. Leksand har inte alls kommit upp i normal standard och det börjar bli dags nu. Leksand måste få igång sina importer, får man det kan detta bli match igen. 1X2 tack!

4. Färjestad – Växjö

Växjö har 3-0 i fighter inför den fjärde kvarten i Karlstad. De två första matcherna i Växjö var tighta och jämna medan den senaste var klar fördel Växjö. Karlstad-gänget måste upp i standard likt Frölunda och Leksand och jag tror man fixar en seger i Löfbergs ikväll. Växjös Gaunce tog en onödigt slashing senast och kan missa fighten idag, likt Rögle tror jag man löser matchsserien hemma i Växjö. Färjestad spikas till 28%, en chansning såklart.

powerplay andelar

5. Björklöven – BIK Karlskoga

Björklöven har matchboll mot Karlskoga ikväll, det har varit en riktigt tuff matchsserie. Löven har haft lyxen att kunna rulla på fyra kedjor och kunna haft backar på läktaren. För BIK däremot har gått stenhårt på sitt manskap, dock saknar man ett par viktiga defensiva pjäser. 71% på Björklöven är för högt, BIK har vunnit i Umeå två gånger under säsongen, rensarkrysset måste också synas. 1X.

6. Ottawa – Winnipeg

Över till NHL, där värdarna Ottawa har gjort en risig säsong så här långt. Man har ett hyfsat lag på pappret men formen är sämre än sämst, fyra torsk på dom fem senaste. Vinst senast dock just mot Winnipeg. Winnipeg har dock gått mycket bättre och det ska mycket till att man missar slutspel, tre segrar på senaste fem. Efter segern igår kan Ottawa mycket väl ta en fullpott till, ”gaffeln” passar perfekt här.

7. Montreal – Calgary

Över till den viktigaste NHL fighten på menyn. Montreal ligger en placering före Calgary och innehar den sista slutspelsplatsen i den norra divisionen. Montreal har ett bra lag på pappret, och är framförallt jobbiga att möta. Erik Gustafsson kan få göra sin debut för hemmalaget. Calgary har massor av svenskar i laget, där Elias Lindholm står för en riktigt bra säsong så här långt. Tror dock inte man räcker till mot hemmalaget, men kan mycket väl gå till övertid. 1X.

8. St Louis – Colorado

Blues har trampat igång rejält nu och har tre raka segrar. Tog precis över slutspelsplatsen från Arizona. Har på pappret ett starkt lag men många namnkunniga spelare. Har dock haft tufft mot Colorado denna säsong. Colorado går mot sin bästa grundserie på länge, formen är det heller inget fel på. Landeskog går som tåget, Colorado kan mycket väl ta hela Stanley Cup i år, X2.

Läktarens säkra: Färjestad

Riktigt lurig omgång men Färjestad får gå som den säkra. Dock en riktigt chansning. Inte förlorar Färjestad 4-0 i matcher? 28% i skrivande stund är lågt, Färjestad vinner mer än 3 av tio matcher i detta läge.

Läktarens skräll: Frölunda

Frölunda som är streckade under 20% måste anses som kupongens rensare. Frölunda har massor av slutspelsrutin och kommer aldrig ge sig. Vinner man idag och nästa fight i Ängelholm är serien vidöppen igen, och det vet Roger Rönnberg.

powerplay andelar

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus