Speltips

Match/event
Qatar - Ecuador
Datum
20/11 - 2022
Matchstart
17:00
Spelbolag
Spel
U3.5 mål & U23.5 skott i matchen
Odds
1,65
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Qatar – Ecuador 20/11

Fotboll Fotbolls-VM Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 18 november, 2022

VM ska äntligen dra igång och nu på söndag har vi öppningsmatchen att se framemot mellan värdlandet Qatar som tar sig an Ecuador. Tuff grupp att ta sig vidare från då de andra två lagen är Holland och Senegal. Det lär bli andraplatsen dessa kommer att försöka sluta på då Holland bör vinna denna grupp. Intressant öppningsmatch och tre viktiga poäng som står på spel!

Vinst i genrepet för värdnationen

Som vi alla vet så spelas detta VM i Qatar och värdnationen tar emot Ecuador i deras första gruppspelsmatch. Ingen lätt grupp som Qatar fick då de andra två lagen är AFCON vinnarna, Senegal, och även giganten Holland. Qatar har på förhand extremt liten chans att ta sig vidare ur denna grupp vilket inte är konstigt. Holland är såklart favoriter att vinna gruppen och sedan är det Senegal och Ecuador det förmodligen kommer att stå mellan när det gäller andraplatsen.

Men Qatar kanske kan skrälla och denna första match kommer att vara otroligt viktig om dom vill ha någon som helst chans att gå vidare. Jag tror det kan gå lite hur som i denna öppningsmatch och har ingen som klar favorit. Qatar kommer med en vinst i sitt genrep då man mötte Albanien och vann med 1-0. Intressant att se om dom kan dra nytta av att vara hemmanation.

Obesegrade i sju raka matcher

Ecuador har goda chanser att ta sig vidare ur denna grupp men en hel del kommer att avgöras i denna match. Man bör räkna med att man måste vinna mot Qatar för att ha så bra förutsättningar som möjligt inför de två tuffare mötena. Ecuador har varit riktigt formstarka på sistone och inte minst i deras sju senaste matcher där man inte förlorat en enda. Obesegrade i sju raka matcher inför öppningsmatchen alltså vilket innebär att man kommer i god form till söndag. 

Givetvis är det alltid lite extra speciellt att spela öppningsmatchen mot värdnationen och Ecuador måste bara se till att inte påverkas av det. Jag tror vi kommer att se en ganska defensiv matchbild med två tillbakadragna lag, Ecuador har hållit nollan i sex raka matcher och det har endast blivit fyra mål i deras sju senaste matcher. 

Speltipset

Öppningsmatchen kan som sagt gå hur som men en sak jag tror är att den kommer att vara ganska passiv och inte så händelserik. Det är en viktig match för båda lagen givetvis och ingen av dom lär vilja riskera något, speciellt i första halvlek. Speltipset blir under 3.5 mål och under 23.5 skott i matchen till 1,65 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
april, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x