Speltips

Match/event
Renegades vs Vitality
Datum
06/07 - 2021
Matchstart
13:40
Spelbolag
Spel
Vitality -5.5 i karthandikapp
Odds
2.25
Rygga Spelet
Speltips esport

Renegades vs Vitality

Esport Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 5 juli, 2021

LAN är tillbaka när det gäller CS:GO scenen och det är inte vilken turnering som helst. IEM Cologne är en utav de största turneringarna varje år och kvalet börjar redan imorgon, Tisdag. Åtta lag av de sexton som är med i kvalet går direkt vidare till den ”riktiga” turneringen och det står mer eller mindre mellan 10 lag. Det tredje bästa laget, enligt HLTV’s ranking, är just Vitality som är en utav favoriterna att ta sig vidare.

Renegades är dominanta i Oceanien

Endast två förluster i sina senaste 16 matcher och de alla är emot Australiensiska lag. Äntligen har de tagit sig till Europa och får nu möta några utav världens bästa lag. Att ta sig vidare från kvalet blir tufft men det är absolut möjligt. Deras senaste möte var en final i deras egna ESL Pro League och de mötte ORDER i en bäst av fem.

De förlorade en utav kartorna med en 13-16 förlust men dominerande fullständigt de andra tre. Väldigt starka första halvor på alla tre kartor och avslutade dem relativt snabbt i andra halvan. Två 16-6 vinster och en 16-8 vinst gav dem turneringsvinsten.

Vitality med mixade resultat

Väldigt mixade resultat för den franska femman på senaste tiden. De spelade senast IEM Summer där de tog sig till semi-final. Under turneringens gång förlorade de mot G2 och väl i semi-finalen mötte de OG där de förlorade 1-2. De slog även väldigt imponerande lag som Virtus Pro, Complexity och främst, världsettan, Gambit.

I matchen mot Gambit lyckades de ta en vinst efter endast två kartor. Den första var väldigt jämn när de spelade på Dust2. Två jämna halvor som båda slutade i Vitality’s fördel. Den första 8-7 och den andra 8-6. Andra kartan var desto enklare för fransmännen som hade en väldigt bra CT-sida på Overpass. Efter att de vunnit pistolrundan i andra halvan samt två efterföljande rundor hade de en ledning som inte var möjlig att ta igen. 16-8 blev resultatet på andra kartan och Vitality tog sig med den vinsten till slutspel!

Dagens speltips

Vitality har varit relativt starka på senaste tiden men de är inte nöjda med att komma 3/4a i en turnering utan förväntar sig att ta sig till finalen samt vinna då och då. Denna gången är det på LAN och de vill inget annat än att få ett bra resultat här, vilket kräver att de tar sig vidare från kvalet, desto enklare, desto bättre. De inser givetvis allvaret i denna match och har tidigare haft väldigt dominanta möten emot sämre lag.

Därför väljer jag att spela på Vitality -5.5 till oddset 2.25 hos Bet365 (2.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x