Speltips

Match/event
Riga FC - Malmö FF
Datum
13/07 - 2021
Matchstart
18:00
Spelbolag
Spel
Malmö FF -1.25
Odds
1.85
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Riga FC – Malmö FF 13/7

Champions League Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 12 juli, 2021

Malmö FF gör resan till Lettland för returmötet mot Riga FC i det pågående Champions League kvalet. 1–0 slutade matchen på Eleda Stadion vilket sätter Malmö FF i en bra position inför tisdagens match. I det första mötet var det Malmö för hela slanten och inte blev uppgiften enklar för letterna efter att man drog på sig ett rött kort i slutet på första halvlek. Jag tycker det blev tydligt vilken klasskillnad som råder mellan lagen och jag tror inte Malmö FF kommer ha några problem med att ordna avancemanget. Mitt spel på matchen blir Malmö FF -1.25 till runt 1.85 hos Unibet.

Dominans under 90 minuter av Malmö FF

Inför förra veckans match på Eleda Stadion var det inte många som hade någon vidare koll på Riga FC. Nu, inför morgondagens match, kan vi lugnt konstatera att det råder en tydlig klasskillnad mellan den lettiska ligatvåan och de regerande svenska mästarna. Inte blev det bättre för gästerna när deras anfallare Muritala drog på sig sitt andra kort redan i slutet på den första halvleken och Riga FC fick spela 45 minuter med en man mindre. Dominansen från Malmö FF höll i sig matchen igenom och även om resultatet endast skrevs till 1–0 så talar statistiken sitt tydliga språk. Malmö FF hade 65% bollinnehav, vann skottstatistiken med 22–1 och hade bud på både ytterligare ett och två mål.

Speltips

  • Malmö -1.25 (Asian Handicap) – 1.85

Just i detta fall tror inte den knappa segern är till vår nackdel då jag tror Malmö FF kommer ta sig an returmötet med största koncentration och fokus. En 1–0 ledning tillåter inte Malmö FF att luta sig tillbaka och tro att dubbelmötet är avgjort utan här kommer man behöva kliva ut på planen och visa samma kvaliteter som i det första mötet. Gör man det så är jag tämligen säker på att Riga FC inte kommer ha något att sätta emot och att Malmö FF tar ännu en komfortabel seger. Lägg därtill att anfallsvapnet hos Riga FC, Muritala, inte kommer till start på grund av det röda kort han ådrog sig i första mötet.

Speltips

Mitt spel på matchen blir Malmö FF -1.25 till 1.85 hos Unibet. För hel vinst så krävs seger med två mål eller fler för Malmö FF, något jag tror man löser då Riga FC kommer behöva gå framåt för att försöka utjämna resultatet från första mötet.

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x