Speltips

Match/event
Rögle BK - Malmö Redhawks
Datum
21/01 - 2023
Matchstart
18:00
Spelbolag
Spel
Rögle FT
Odds
1,74
Rygga Spelet
Speltips SHL

Rögle – Malmö – 21/1

Ishockey SHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 21 januari, 2023

Ett häftigt Skånederby stundar under lördagskvällen! Det får vi såklart syna.

Mot kvartsfinal

Säsongen började mycket tungt för fjolårets CHL-mästare, Rögle, men under den senare tiden har man fått i ordning på grejerna och avancerat upp till en sjätteplats i tabellen med sina 52 poäng på kontot. Dock är tabellen jämn och man är blott två pinnar före tian Linköping.

Senast föll man tungt hemma mot just Linköping med 2-6. Inte likt Ängelholmklubben att klappa ihop på det sättet. Innan nederlaget senast radade man upp tre vinster i följd mot Oskarshamn, Timrå och HV71. Självklart vill man hoppa upp på det vinnande spåret igen.

Normalt sett är Rögle starka på hemmais och har också tagit poäng i fem av sina sex senaste fajter i Catena Arena. Fyra av dessa har slutat med vinst efter ordinarie speltid. Bland annat besegrade man Brynäs med hela 8-5 i en galan match. Även Timrå kördes över med 6-1 för en månad sedan.

Förlorar på alla sätt

Jag vet, det börjar bli tjatigt. Men Malmö är usla den här säsongen och ligger alltjämt sist i tabellen med sina ynka 32 poäng på 35 matcher. Man kommer, som tidigare nämnt, spela negativt kval.

Formen är kass. Malmö har nämligen inte tagit tre poäng i någon av sina 15 (!) senaste matcher. Skåningarna hittar ständigt nya sätt att förlora på. Under torsdagskvällen ledde man med 3-0 borta mot serieledaren, Växjö, i den tredje perioden. Ändå lyckades man förlora med 3-4 OT.

När det kommer till matcher på resande skridsko har det gått otroligt tungt under den senare tiden. Faktum är att man förlorat åtta raka bortamatcher. Lägg därtill att man blivit nollade i fyra av sina sex senaste holmgångar på bortais. Räknar kallt med ett nytt nederlag i afton.

Dagens speltips

Rögle FT synas. Spelet finns bland annat hos Expekt till 1,74. Insats: 3 units.

Rögle ligger på en kvartsfinalplats medan Malmö kommer få spela negativt kval. Ängelholmarna är dessutom i betydligt bättre form än Malmö och är normalt sett starka hemma. Jumbon å sin tur är direkt usla på bortais med sina åtta raka nederlag, där man blivit nollade i fyra av fajterna. Visst, det är ett derby, men Malmö är så pass usla och hittar konstant nya sätt att förlora. Det finns inte någonting i mig som tror på en seger i afton. Det här tar Rögle enkelt i jakten på en så hög tabellplacering som möjligt. Vidare är det givetvis extra skönt att sätta ”lillebror” på plats.

Allt gott och lycka till!

/Timmy

Spreadsheet: Ishockey – säsongen 2022/23

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x