Speltips

Match/event
Ryssland - Danmark
Datum
21/06 - 2021
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
Danmark
Odds
1.75
Rygga Spelet
Fotbolls EM

Ryssland – Danmark 21/6

Fotboll Fotbolls-EM Speltips
Joakim
Publicerad: 21 juni, 2021

Grupp B går in i sista omgången under kvällen då Danmark tar emot Ryssland och Finland ställs mot Belgien. En jämn grupp där kvällens resultat kan kasta om ordningen på alla positioner. Danmark tippades av många som en outsider till att vinna turneringen men har efter en tuff inledning skrapat ihop noll poäng. Vinst krävs mot Ryssland på Parken ikväll och jag tror man är fullt kapabla att lösa detta. Med publiken i ryggen och ett spel som förtjänat mer än utfallet så väljer jag att spela dansk seger till 1.75.

Så här går Danmark vidare:

  • Måste vinna mot Ryssland för att ha chans på avancemang
  • Om Danmark vinner och Finland vinner eller spelar oavgjort slutar Danmark på tredjeplats och får hoppas på att poängen räcker
  • Om Danmark vinner och Finland förlorar hamnar tre lag på samma poäng och inbördes möten avgör
  • Om Danmark vinner med 1–0 och Finland förlorar kommer målskillnad och gjorda mål fälla avgörandet

Danmark med ett spel som lovar mer

Vi alla vet hur Danmarks öppningsmatch slutade och jag drar inga större växlar av den prestationen då omständigheterna var minst sagt svåra. I den andra matchen stog man upp emot Belgien på ett imponerande sätt och i första halvlek var det danskarna som förde matchen. I andra halvlek när Kevin De Bruyne byttes in tappade Danmark koncentrationen två gånger och båda gångerna ledde det till baklängesmål – Säger mer om hur skicklig De Bruyne är än om något annat i min mening.

Nu väntar ett klart mycket mer överkomligt motstånd i Ryssland och jag är övertygad om att danskarna kommer vilja visa fotbollseuropa vad man går för och inte lämna turneringen med noll inspelade poäng. Man kommer göra det för fansen på plats, för Eriksen och för sig själva. Jag tycker Danmark har ett riktigt fint lag på pappret och i stort sett bättre spelare än kvällens motståndare på samtliga positioner.

Speltips

  • Danmark vinner matchen – 1.75
Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x