Speltips

Match/event
Schweiz - Turkiet
Datum
20/06 - 2021
Matchstart
18:00
Spelbolag
Spel
Över 2.5 mål
Odds
1.76
Rygga Spelet
Fotbolls EM

Schweiz – Turkiet 20/6

Fotboll Fotbolls-EM Speltips
Joakim
Publicerad: 19 juni, 2021

Sista rundan av gruppspelsmatcher ligger framför oss och under söndagen är det följande tillställningar att hålla koll på:

18:00
Italien – Wales
Schweiz – Turkiet

Vi jobbar mål i matchen

Spelet som vi valt att fokusera på rör matchen Schweiz – Turkiet. Turkiet är avsågade i kampen om avancemang efter att ha förlorat de två inledande matcherna i turneringen. 3–0 förlusten mot Italien i premiären följdes upp av en lika svag 2–0 förlust mot Wales och uttåget ur EM var ett faktum. Nu ställs man mot ett Schweiz som kommer göra allt i sin makt för att nå avancemang genom att vinna denna avslutande gruppspelsmatch.

Speltips

  • Över 2.5 mål – 1.76
  • Över 3.5 kort – 1.95
  • Breel Embolo att göra första målet – 6.00

Schweiz har 1 inspelat poäng så här långt men med en svag målskillnad, -3. En seger krävs mot ett avsågat Turkiet och helst med ett par måls marginal för att bättra på den dåliga målskillnaden. Jag tror man kommer lägga i högsta växeln från start och med flera skickliga offensiva spelare på plan ser jag inte hur ett utcheckat Turkiet ska orka stå emot.

Med Shaqiri, Embolo, Gavranovic och en förvisso formsvag Seferovic i offensiven så ska inte Turkiet ha något att sätta emot. Jag räknar med att Turkiet kommer rotera en hel del och låta andra spelare ta plats på planen efter lagets två senaste svaga insatser. Utan någon realistisk chans att nå avancemang så kan det turkiska laget släppa på bromsarna och spela mera avslappnat.

Match med derbykaraktär

Övriga två spel på matchen blir över 3.5 kort samt Breel Embolo att göra första målet. De tidigare mötena mellan Schweiz och Turkiet har allt som oftast inneburit heta matcher där känslorna svallat. Det ligger en derbyladdning i luften när dessa två nationer stöter på varandra och jag tror det finns en god chans till att de gula korten kommer visas flitigt.

Breel Embolo är en spelare som imponerat så här långt i mästerskapet och som varit den klarast lysande stjärnan i den schweisiska offensiven. Jag tror på att han kommer få sina chanser mot ett svagt Turkiet och spelar honom som första målskytt i matchen.

Speltips

  • Över 2.5 mål – 1.76
  • Över 3.5 kort – 1.95
  • Breel Embolo att göra första målet – 6.00
Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
april, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x