Speltips

Match/event
Seattle - Colorado - lördag 20/11
Datum
20/11 - 2021
Matchstart
04:00
Spelbolag
Spel
Ö5,5 mål
Odds
1,71
Rygga Spelet
Speltips NHL

Seattle – Colorado – lördag 20/11

Ishockey NHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 19 november, 2021

Ö5,5 mål hittade hem i vår senaste NHL-rek i mötet mellan Vancouver – Colorado. Nu har sju av de åtta senaste NHL-inläggen rättats grönt. Formen är således utomordentlig. I natt bjuder NHL på ett par nya fajter, där återigen Colorado är i blickfånget.

Jobbig säsong för nykomlingen

Seattle svarade för en bra försäsong, men har sannerligen inte fått en rolig start på sitt NHL-äventyr då laget endast har urusla Arizona bakom sig i Western Conference.

Nykomlingen har förlorat i fem raka matcher, varav de tre senaste på hemmaplan. Man gör hyfsat med mål framåt medan försvaret är mycket svagt. Faktum är att man släppt in hela 24 mål under sina fem senaste matcher.

Kraken har släppt in hela 3,69 mål per match. Det målsnitt är näst sämst av samtliga 32 NHL-lag. Återigen är det endast Arizona som finns bakom i tabellen. Framåt har, som tidigare nämnt, laget skapat och gjort en del mål, vilket ett målsnitt på närmare 3,0 mål per match vittnar om.

Formtoppen är hittad

Colorados svaga säsongsinledning har gjort att laget hamnat långt ned i tabellen. För tillfället finns man först på en trettondeplats i Western Conference med sina 15 pinnar på 13 fajter.

Det tilltänkta topplaget har dock börjat röra på sig på slutet via tre raka segrar. Vinstmatcherna har dessutom varit ganska övertygande. Senast besegrade man Vancouver på bortaplan med 4-2 och dessförinnan hemmaslog man San José med 6-2 och Vancouver med 7-1.

17 mål är Colorados facit på sina tre senaste matcher. Offensiven har sannerligen börjat glöda igen, trots att Nathan MacKinnon saknats. Avalanche är faktiskt det laget som har tredje bäst målsnitt i ligan med sina 3,54 mål per match. Dock släpper man in mycket mål också. Närmare bestämt 3,15 mål/match.

Dagens speltips

Ö5,5 mål finns till 1,71 hos Betsson. Det odds är absolut okej och flera andra bettingsidor har samma lir till 1,60. Seattle släpper in 3,69 mål/match och Colorado 3,15 mål/match. Lägg därtill att ”Avs” gör 3,54 mål/match och har smällt in 17 mål framåt på de tre senaste matcherna. Ö5,5 mål har gått in i fem raka Colorado-matcher (4-2, 6-2, 7-1, 2-5, 4-5 OT) och hela sju raka Seattle-fajter (2-4, 2-4, 4-7, 2-4, 4-5, 5-2, 2-5). All statistik pekar på att vi får en målrik tillställning i natt då lagen möts för allra första gången.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x