Speltips

Match/event
Serbien - Sverige
Datum
24/09 - 2022
Matchstart
20:45
Spelbolag
Spel
Sverige Ö9.5 skott
Odds
1,73
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Serbien – Sverige 24/9

Fotboll Nations League Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 23 september, 2022

Sverige ska ta sig an Serbien i den femte omgången i Nations League. Senaste vändan i Nations League som var i somras gick inge vidare för Sverige. Av de fyra matcher man spelade så vann man endast en och förlorade resterande. Dags för revansch nu!

Börjat svagt

Sverige hade det riktigt tungt under de fyra första omgångarna i årets Nations League. Man tog en vinst i den första omgången mot Slovenien som var väntat då dom är det sämsta laget i denna grupp. Men efter den vinsten så gick det bara utför, tre raka förluster åkte man sedan på, varav två mot Norge och en mot just Serbien. Med bara tre inspelade poäng så ligger man näst sist i gruppen och riskerar med det sagt att åka ut ur denna grupp. Mycket kommer att hänga på matchen mot Slovenien och den ska man vinna.

Men skulle Slovenien på något sätt vinna mot Norge och Sverige förlora mot Serbien, så kommer Slovenien att gå om Sverige inför den sista omgången. Så denna match är minst sagt viktig för Sveriges del om man vill försöka säkra att inte åka ut.

Serbien går för gruppvinst

Serbien ligger i nuläget på andra plats med tre poäng bakom Norge med dessa två sista omgångarna. Så Serbien kommer definitivt att se detta som en viktig match och verkligen vilja ta samtliga poäng för att hålla chansen om gruppvinst levande. Man vann mot Sverige i det senaste mötet, dessutom på bortaplan. Nu med hemmaborg och hoppet om gruppvinst så kommer Serbien garanterat att komma taggade till denna match.

Serbien kommer dessutom se dessa två matcher som är kvar, som bra läge att “träna” inför VM. Man har fått en tuff grupp så det är bara bra för deras del att få spela mot skickliga lag som Sverige och Norge som man då har i den sista omgången. Inför matchen så har jag Serbien som små favoriter, men beroende på hur Sverige ställer upp så kan det mycket väl ändras.

Speltipset

Näst sista matchen i gruppspelet med Serbien som jagar förstaplatsen medan Sverige riskerar att hamna sist i gruppen. Sverige förlorade på hemmaplan men jag tror att man har goda chanser att ta poäng här ifall att man spelar med sitt bästa lag. Speltipset blir Sverige över 9.5 skott till 1,73 hos Expekt. 

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x