Speltips

Match/event
SHL - lördag 16/10
Datum
16/10 - 2021
Matchstart
15:15
Spelbolag
Spel
Dagens omgång
Odds
1,75-4,45
Rygga Spelet
Speltips SHL

SHL – lördag 16/10

Ishockey SHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 16 oktober, 2021

Så var det lördag igen och vi alla vet vad det innebär vid det här laget – full omgång av SHL! Vi bjuds bland annat på toppmöte mellan Rögle – Färjestad samt ett viktigt bottenmöte mellan Timrå – Djurgården. Utöver det ska det även spelas ett högintressant smålandsderby och ytterligare fyra fajter.

Brynäs – Luleå 15:15

Ett pånyttfött Luleå mot ett formsvagt Brynäs. Hemmalaget har radat upp fem (!) raka nederlag, där man allra senast föll med hela 1-6 borta mot Leksand. Luleå å sin tur har spelat in tre raka vinster efter att man segrat mot Djurgården, Växjö och Malmö. Här är det givetvis stor fördel gästerna. Såväl formmässigt som kvalitetsmässigt.

Leksand – Örebro 15:15

Leksand är ett av SHL:s absolut hetaste lag för tillfället med fem raka vinster. Senast besegrade man Brynäs med 6-1 och innan dess Timrå med 8-3. Man har således gjort 14 (!) mål på sina två senaste matcher. Örebro å sin tur är också formstarkt med tre vinster på sina fyra senaste matcher. Det här lär bli en jämn tillställning, men visst vinner dalmasarna det här.

Malmö – Skellefteå 15:15

Serieledaren Skellefteå har inlett säsongen mycket högklassigt. Laget har fem raka vinster och ser ut att bli hur bra som helst i år. Malmö å sin tur har gjort en bra inledning på säsongen, men har fått alldeles för dålig utdelning. Skåningarna kommer från tre raka nederlag, där alla matcher slutat med uddamålet. Malmö behöver en vinst och kanske kommer den i eftermiddag? Hemmalaget har landat ett ruskigt tungt nyförvärv i Fredrik Händemark, som dessutom är spelklar tills idag.

Rögle – Färjestad 15:15

Häftigt toppmöte mellan femman Rögle och sexan Färjestad. Dessa båda lag nämns som kandidater till vårens SM-guld. Rögle är inne i en hysterisk form för tillfället då man vunnit sex raka tävlingsmatcher. Färjestad å sin tur går lite trögt just nu då man endast vunnit två av sina sex senaste matcher. Under torsdagen föll man hemma mot Oskarshamn med 1-4. Kan laget spotta upp sig här? Ja, det vore typiskt Färjestad. Dessutom är man underdog enligt spelbolagen. Bra värde på bortaseger.

Linköping – Frölunda 18:00

Linköping tog en mycket viktig seger senast hemma mot Malmö. Här ställs man mot ett formstarkt Frölunda, som förvisso föll senast med uddamålet mot Rögle, men innan dess radade man upp sju raka tävlingsvinster. Här är det givetvis stor fördel för Göteborgslaget, som bör vinna.

Oskarshamn – Växjö 18:00

Säsongens första smålandsderby lagen emellan. Oskarshamn går bra just nu med fyra vinster på de fem senaste. Växjö å sin tur kommer från två raka nederlag. Trots den formmässiga skillnaden är Oskarshamn stora underdogs, enligt spelbolagen. Det bör naturligtvis utnyttjas. Oskarshamn har dessutom två raka segrar mot Lakers.

Timrå – Djurgården 18:00

Otroligt viktigt bottenmöte lagen emellan. Det är faktiskt en bottenfinal då Timrå ligger på en trettondeplats och Djurgården sist. Allra viktigast är matchen för gästerna eftersom de spelat två matcher mindre än Timrå. Hur fajten slutar? Det är omöjligt att sia om. Det lär bli en nagelbitare.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x