Speltips

Match/event
SHL - lördag 2/10
Datum
02/10 - 2021
Matchstart
15:15
Spelbolag
Spel
Dagens omgång
Odds
1.56-3.35
Rygga Spelet
Speltips SHL

SHL – lördag 2/10

Ishockey SHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 2 oktober, 2021

Full SHL-omgång i torsdags och full omgång under lördagen. Just nu är det underbara tider. Lägg därtill att publiken strömmar in på de svenska arenorna.

Brynäs – Rögle 15:15

Trean Brynäs mot nian Rögle. Hemmalaget föll senast borta mot Oskarshamn med 3-6. Rögle å sin tur har två raka nederlag, där man allra senast föll med 1-4 borta mot Linköping. Rögle ska normalt sett vara det bättre laget, men med tanke på deras tveksamma form kan denna fajt sluta hur som helst. De senaste två inbördes mötena har slutat med nio mål. Ny målfest i eftermiddag?

Linköping – Skellefteå 15:15

Linköping startade säsongen svagt, men har nu två raka segrar. Senast besegrade man Rögle med klara 4-1. Skellefteå körde över stjärngänget, Färjestad, senast med 4-0. Denna match känns på förhand öppen. I Saab Arena, med publiken tillbaka, kan Linköping bli en svår nöt att knäcka. Hemmavinst lockar mest.

Örebro – Malmö 15:15

Två lag som förlorade senast. Örebro föll borta mot Frölunda med 2-4 medan Malmö torskade hemma mot Växjö med 1-3 efter att man släppt in samtliga mål i den tredje perioden. Två lag som känns ganska jämnbra för tillfället. När dessa båda lag möts brukar det dock sluta med hemmavinst. Känslan är att den trenden håller i sig.

Växjö – Djurgården 15:15

Växjö har tagit sex poäng under de senaste två omgångarna via vinster mot Skånelagen, Malmö och Rögle. Djurgården å sin tur har två raka nederlag, där man endast gjort tre mål framåt. Stockholmarna känns i ärlighetens namn trubbiga i år och får mycket svårt att sno poäng av Lakers. Växjö förlorar mycket sällan på hemmaplan och lär inte göra det under lördagen heller.

Färjestad – Leksand 18:00

Färjestad åkte på säsongens första förlust senast då Skellefteå vann med hela 4-0. Leksand lyckades bortabesegra Djurgården och spelade in tre fina poäng på kontot. Det råder absolut ingen tvekan om att hemmalaget är det bättre laget i grunden och bör således vinna. Inte minst med tanke på att man blev nollade senast. Karlstadslaget lär studsa tillbaka.

Frölunda – Timrå 18:00

10 000 åskådare hjälpte Frölunda till seger senast mot Örebro. Nu har Göteborgslaget vunnit fyra av sina fem senaste fajter. Timrå imponerade senast då man vände 1-3 till 5-3 mot det tippade topplaget, Luleå. Timrå ska inte underskattat, men här vinner ett formstarkt Frölunda.

Luleå – Oskarshamn 18:00

Vad händer med Luleå? Tre raka förluster och en jumboplats i SHL. Oskarshamn slog Brynäs senast med 6-3 och har två vinster på fyra matcher. IKO har spelat en bra ishockey, inte minst offensivt. I den här matchen är Luleå alldeles för stora favoriter. Värdet ligger således på bortavinst.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x