Speltips

Match/event
SHL - lördag 9/10
Datum
09/10 - 2021
Matchstart
15:05
Spelbolag
Spel
Dagens omgång
Odds
1,74-2,60
Rygga Spelet
Speltips SHL

SHL – lördag 9/10

Ishockey SHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 9 oktober, 2021

Ny lördag och ny full omgång av SHL. Underbart!

Djurgården – Frölunda 15:05

Djurgården ligger tvåa från slutet och Frölunda tvåa från toppen. Med andra ord två lag i helt skilda världar. Det här storstadsmötet har man ändå stora förväntningar på. Det kan bli en häftig tillställning. Djurgården har det dock väldigt tufft just nu med fyra raka nederlag. Frölunda å sin tur kommer från fem raka vinster med Champions Hockey League inräknat. Göteborgslaget har vunnit två av sina tre senaste bortamatcher mot Djurgården och lär ta en ny vinst i dag.

Brynäs – Färjestad 15:15

Två lag som både förlorat tre matcher i följd. Inte så oväntat för Brynäs del, men desto mer otippat gällande Färjestad. Karlstadslaget har ett ruskigt bra lag och borde tagit fler segrar än vad man hittills gjort. Med tanke på Karlstadslagets bredd och kompetens ska man under lördagen ses med en ypperlig chans att bryta sin förlustsvit.

Luleå – Växjö 15:15

Två tippade topplag drabbas samman. Växjö har hittills burit upp förväntningarna då man leder SHL med 18 poäng på åtta matcher. Luleå å sin tur ligger i botten med endast sex poäng inspelade. Faktum är att laget är en poäng ifrån jumboplatsen. Luleå tog en fin vinst senast borta mot Malmö och känns ändå vara på gång. Laget brukar dessutom trivs mycket bra på hemmais mot Lakers, vilket sju vinster på de åtta senaste vittnar om.

Timrå – Leksand 15:15

Timrå kommer från två raka förluster, men det har varit på bortaplan mot topplagen Frölunda och Skellefteå. Leksand å sin tur har tre raka vinster i SHL. Timrå är normalt sett starka hemma och har segrat i fyra av sina fem senaste hemmafajter (försäsongen inräknat). Leksand å sin tur har tre raka bortavinster. Mycket öppen match, som kan sluta lite hursomhelst. Målfest?

Oskarshamn – Linköping 18:00

Oskarshamn har vunnit två av sina tre senaste matcher och känns betydligt bättre än kvällens motståndare, Linköping. Gästerna kommer från två raka nederlag, där man inte lyckats göra ett enda mål framåt. Linköping saknar många spelare och hade hela nio (!) juniorer med senast. Här är det definitivt fördel Oskarshamn, inte minst med tanke på hemmaplan. Oskarshamn har vunnit fem av sina sex hemmamatcher mot Linköping sedan man blev ett SHL-lag.

Rögle – Malmö 18:00

Säsongens första Skånederby är äntligen här! Malmö har spelat in tolv poäng medan Rögle har elva. Det är således två poängjämna lag som gör upp i afton. För Rögles del är det säsongens första hemmamatch efter sex (!) raka bortafajter. För Malmös del blir det lagets fjärde bortamatch, där de tidigare tre slutat med seger. Här bär Rögle favoritskapet, men blir lite väl stora favoriter hos spelbolagen. Malmö kan mycket väl vinna och har bland annat segrat i tre raka Skånederby.

Skellefteå – Örebro 18:00

Skellefteå är i sanslöst bra form då man segrat i fyra raka matcher med Champions Hockey League-mötet mot Tappara inräknat. Dessutom har man en fantastisk målskillnad på 18-2 (!) under sviten. Örebro å sin tur har endast en vinst på sina tre senaste. Den segern tog man dock senast mot Brynäs då man vann med 4-0. Vi får nog se en ganska jämn och målsnål match här, men visst ska Skellefteå knipa ytterligare en vinst.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x