Speltips

Match/event
SHL - tisdag 12/10
Datum
12/10 - 2021
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Dagens omgång
Odds
1,66-1,69
Rygga Spelet
Speltips SHL

SHL – tisdag 12/10

Ishockey SHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 12 oktober, 2021

Under tisdagskvällen vankas det två SHL-matcher.

Färjestad – Djurgården 19:00

Färjestad har inlett säsongen helt okej medan det gått desto tyngre för Djurgården. Stockholmarna ligger faktiskt sist i tabellen med endast fem inspelade poäng på åtta matcher. Inför kvällens match i Karlstad har man sex raka nederlag och inget tyder på att man bryter den förlustsviten i afton. Det här vinner ett stjärnspäckat Färjestad.

Örebro – Linköping 19:00

Två lag som öppnat säsongen svagt. Örebro har spelat in sju poäng medan Linköping har spelat in sex. Duon ligger i botten av tabellen, närmare bestämt på en elfteplats samt trettondeplats. Linköping har tre raka nederlag, där man endast lyckats göra ett ynka mål framåt. Örebro å sin tur föll mot Skellefteå senast med 1-2, men vann innan dess med klara 4-0 hemma mot Brynäs. Örebro känns som det bättre laget och bör vinna med tanke på hemmaplansfördelen.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x