Speltips

Match/event
SHL - tisdag 26/10
Datum
26/10 - 2021
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Dagens omgång
Odds
1,81-2,15
Rygga Spelet
Speltips SHL

SHL – tisdag 26/10

Ishockey SHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 26 oktober, 2021

Äntligen lite SHL-hockey en tisdagskväll.

Malmö – Skellefteå 19:00

Malmö har tagit poäng i tre raka matcher, där två slutat med vinst. Det ska dock tilläggas att samtliga fajter slutat med ett oavgjort resultat efter 60 minuter. Skellefteå å sin tur har ”bara” vunnit en av sina tre senaste matcher. Dessa båda lag möttes för drygt en vecka sedan i en match som Malmö vann med 3-2 efter straffar. Skånelaget var det bättre laget matchen igenom och Skellefteå ska vara glada att dom fick med sig en poäng då Joakim Lindström kvitterade i 6-mot-5 med två minuter kvar. Här är känslan att Skellefteå kommer göra en betydligt bättre match och då ska kvällens gästande lag ses med goda chanser till snabb revansch.

Oskarshamn – Rögle 19:00

Två lag som för tillfället har fin form. Oskarshamn kommer från två raka 3-2-vinster på bortaplan mot Skellefteå och Djurgården. Rögle å sin tur har segrat i åtta av de nio senaste tävlingsmatcherna, vilket naturligtvis är ett alldeles utomordentligt facit. Här ska gästerna, trots Oskarshamns fina säsongsinledning, vara favoriter. Skånelaget brukar dessutom trivas ypperligt mot kvällens motståndare då man vunnit nio (!) raka inbördes möten.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x