Speltips

Match/event
SHL - torsdag 23/9
Datum
23/09 - 2021
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Dagens omgång
Odds
1,77-2,00
Rygga Spelet
Speltips SHL

SHL – torsdag 23/9

Ishockey SHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 23 september, 2021

Efter fyra matchfria dagar är det äntligen dags för lite SHL-hockey igen då fyra fajter äger rum under torsdagskvällen. Bland annat jagar Växjö, Färjestad, Djurgården och Frölunda sin tredje raka segrar medan Leksand och Linköping är på jakt efter säsongens första poäng.

Brynäs – Växjö 19:00

Två lag med helt olika formkurvor. Brynäs har två raka nederlag i bagaget medan Växjö kommer från två raka vinstmatcher. Allra senast besegrade man Timrå på bortaplan med 6-2 efter att stjärnduon Robert Rosén och Richard Gynge noterats för fyra poäng (!) vardera. Lyckas Brynäs få stopp på duon? Det är tveksamt. Lakers har sex raka SHL-vinster mot Brynäs och mycket tyder på en ny seger i afton.

Frölunda – Leksand 19:00

Frölunda kommer från två raka vinster, där framför allt defensiven imponerat. Faktum är att man endast släppte in ett mål mot starka Luleå (2-1) senast för att innan dess nolla Skellefteå på bortaplan (2-0. Leksand å sin tur har inlett årets säsong med tre raka förluster och har endast ett gjort mål framåt på sina två senaste matcher. Det lär inte bli ett trendbrott i Göteborg i kväll.

Linköping – Färjestad 19:00

Linköping har ett svagt lag i år och har också fått en tuff start med två förluster på två matcher. Färjestad å sin tur har ett desto bättre lag och har också inlett säsongen med två raka vinster. Räknar man in försäsongen har Karlstadslaget fem segrar i följd. Det råder ingen tvekan om att Färjestad är, och ska, vara favoriter här. Det borde således sluta med bortavinst.

Malmö – Djurgården 19:00

Malmö föll senast mot Färjestad med 3-5, men segrade i två raka bortamatcher innan dess. Djurgården å sin tur föll i premiären, men har nu två raka vinster. Båda lagen står således på två vinster efter tre omgångar. Stockholmarna har sett bra ut i egen zon så här långt, men när tunga och tuffa Malmö väntar på bortais lär huvudstadslaget sättas på rejält prov. Malmö har en helt annat spets i år och ska ses med goda chanser att knipa en vinst i afton. Skånelaget brukar dessutom trivas bra mot Djurgården i Malmö Arena. Faktum är att man vunnit fem av sina sex senaste hemmamatcher mot kvällens gästande lag.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x