Speltips

Match/event
SHL - torsdag 7/10
Datum
07/10 - 2021
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Dagens omgång
Odds
1,61-2,65
Rygga Spelet
Speltips SHL

SHL – torsdag 7/10

Ishockey SHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 7 oktober, 2021

Äntligen är det torsdag igen, vilket nuförtiden betyder full omgång av SHL. Det är såklart något vi alla ishockeytokar föredrar och älskar.

Djurgården – Rögle 19:00

Rögle lyckades vinna sin senaste match borta mot Brynäs med 5-4 efter straffar. Ängelholmklubben har därmed spelat in åtta poäng på fem matcher och ligger på en niondeplats. Djurgården å sin tur har svag form med tre raka nederlag och det ser ut att bli en tuff säsong för stockholmarna. Normalt sett är Rögle minst en klass bättre.

Frölunda – Färjestad 19:00

Klassiskt möte mellan Frölunda och Färjestad. Frölunda ligger tvåa i SHL med sina 14 poäng på sju matcher. Färjestad ligger på en sjundeplats med sina nio poäng. Dock har Karlstadslaget endast spelat fem matcher. Frölunda har fyra raka vinster, med CHL inräknat, medan Färjestad kommer från två raka nederlag. Kvällens match känns öppen på förhand. Kanske får vi en målfest?

Leksand – Oskarshamn 19:00

Leksand har nio poäng efter sju matcher och Oskarshamn tio, men har endast spelat fem fajter. Båda lagen har dessutom fin form med två raka viktoria. Trots det är Leksand stor favorit, enligt spelbolagen. Oskarshamn kan mycket väl segra här. Värdet finns således på bortaseger.

Malmö – Luleå 19:00

Malmö har startat säsongen fint med fyra vinster på sex matcher och en fjärdeplats i tabellen. Luleå har däremot öppnat mycket svagt och har endast en seger och är faktiskt sist i SHL. Laget kommer såklart börja vinna och avancera uppåt i tabellen, men frågan är om man lyckas vinna i afton? Malmö är bra i år och Luleå har sargat självförtroende efter fyra raka nederlag.

Örebro – Brynäs 19:00

Örebro ligger näst sist i SHL med endast fyra inspelade poäng på kontot. Brynäs å sin tur ligger på en finfin femteplats efter att Gävlelaget spelat in elva poäng på sju fajter. Trots det är Örebro jättefavoriter här, enligt spelbolagen. Brynäs har definitivt möjlighet att segra här.

Skellefteå – Timrå 19:00

Skellefteå har startat säsongen mycket fint och kommer bland annat från tre raka trepoängare, där man endast släppt in ett (!) mål under vinstsviten. Timrå å sin tur blandar och ger. Senast föll man mot Frölunda med 2-3 och innan dess vände man 1-3 till 5-3 mot Luleå. Här är, och ska, Skellefteå vara stora favoriter.

Växjö – Linköping 19:00

Växjö toppar SHL efter att laget spelat in 15 poäng på sju matcher. Laget kommer dessutom från tre raka trepoängare. Linköping å sin tur ligger i botten av tabellen, men har spelat upp sig på slutet med två vinster på de tre senaste fajterna. Här bör dock Lakers vinna. Just Linköping har man slagit i nio (!) raka matcher, även om flera av vinsterna kommit efter OT/SO. I afton löser man en seger efter ordinarie speltid.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x