Speltips

Match/event
Skellefteå AIK - Brynäs IF
Datum
20/02 - 2021
Matchstart
15:15
Spelbolag
Spel
Skellefteå -1,5
Odds
1,90
Rygga Spelet
Speltips SHL

Skellefteå – Brynäs 20/2

Ishockey SHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 20 februari, 2021

Lördag och massvis av SHL-hockey. Det är förstås underbart!

Långa segersviten bruten

Skellefteå inledde säsongen helt okej, men har växlat upp rejält på slutet och varit seriens bästa lag de senaste veckorna. I skrivande stund ligger laget på en stabil fjärdeplats i tabellen med sina 73 poäng på 43 matcher. Laget har fem poäng upp till trean Luleå och är två poäng före femman Frölunda.

Västerbottningarna radade nyligen upp elva (!) vinster, där nio av segrarna kom efter ordinarie speltid. Under de sex sista vinstmatcherna släppte man endast in tre (!) mål, vilket naturligtvis är helt sanslöst bra. De lyckades bland annat nolla serieledaren Rögle. Den fantastiska segersviten är nu över då Örebro lyckades 3-2-besegrade Skellefteå under tisdagen. Även under torsdagens hemmamatch mot Leksand blev det förlust (3-6).

Trots två raka nederlag är Skellefteå sannerligen på gång och kommer göra allt för att sluta i toppen av tabellen för att skapa sig ett så bra utgångsläge som möjligt inför slutspelet. Bortsett från hemmaförlusten senast har laget vunnit åtta raka matcher i Skellefteå Kraft Arena.

Måstematch varje kväll

Brynäs säsong har varit tung. Just nu ligger Gävlelaget på en elfteplats i tabellen på samma poäng som tian Malmö. Lagen under i tabellen, HV71, Oskarshamn och Linköping, är dock endast en poäng efter Brynäs.

Laget tog två blytunga poäng hemma mot HV71 senast och inkasserade sin tredje vinst på sina fem senaste. Dock ska det tilläggas att samtliga vinstmatcher kommit mot bottenlag (HV71 och Malmö x2).

Brynäs har stora problem på resande skridsko. Man har endast spelat in 16 poäng på 21 bortamatcher under säsongen. Vidare har laget endast vunnit tre av sina 17 (!) senaste fajter på bortais. De är givetvis mindre smickrande siffror.

Dagens speltips

Jag väljer att tro på Skellefteå -1,5 till 1,90 (2u) gånger pengarna.

Skellefteå är det klart bättre laget, vilket även syns i tabellen. Laget har förvisso två raka nederlag, men Brynäs hemma är en perfekt uppgift för att hitta tillbaka på det vinnande spåret igen. Det ska dock tilläggas att det är ett extra hett rivalmöte som väntar.

Brynäs bortaspel under säsongen har inte varit bra samtidigt som Skellefteå är ruggigt starka hemma. Lägg därtill att Brynäs har, som man haft i stort sett hela säsongen, skadeproblem. Listan har dock minskat.

Skellefteå har vunnit 8/9 senaste matcher och jag räknar kallt med en ny vinst i eftermiddag. Sett till Skellefteås sju senaste vinster har samtliga matcher slutat med en tvåmålsseger eller mer.

Lycka till!

/ Timmy

Följ mina europeiska ishockeyspel här!

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x