Speltips

Match/event
Skellefteå AIK - Leksands IF
Datum
26/11 - 2022
Matchstart
18:00
Spelbolag
Spel
Skellefteå FT
Odds
1,90
Rygga Spelet
Speltips SHL

Skellefteå – Leksand – 26/11

Ishockey SHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 26 november, 2022

Lördag igen och full SHL-omgång. De dagarna är alltid lite extra trevliga. Förresten! Senast prickade vi in Vegas FT till 1,70 (3 units). Den satt fint, efter en enkel 4-1-seger. Nu hoppas vi kunna bygga en vinstrad, när vi tar oss an mötet mellan Skellefteå – Leksand.

Strålande form

Skellefteå har inlett säsongen riktigt bra och ligger på en stabil andraplats i tabellen endast två poäng ifrån serieledning. Dessutom är man vidare till kvartsfinal i Champions Hockey League.

Tabelltvåans form är fantastiskt bra. Faktum är att man vunnit åtta (!) raka tävlingsmatcher, varav de sju senaste tillkommit efter ordinarie speltid. Bland annat har man bortabesegrat Frölunda (4-1) och Luleå (3-2 SO) under sviten. Starka papper.

På hemmaplan har man radat upp fyra segrar i följd och en strålande offensiv. Sett till de senaste två matcherna i Skellefteå Kraft Arena har man smällt in elva fullträffar och 18 på sina fyra senaste.

Tufft på bortaplan

Leksand har, precis som Skellefteå, gjort en fin början av säsongen då man ligger på en tredjeplats med sina 32 inspelade poäng. Man är tre poäng bakom tvåan Skellefteå och har dessutom spelat en match mindre.

Formen är helt okej då man vunnit två raka matcher. Men sett till de åtta senaste har det ”bara” blivit fyra vinster. Dessutom har segermatcherna kommit mot lag på nedre halvan i form av Brynäs, Malmö, Rögle och Linköping.

På resande skridsko har dalmasarna haft det tufft, under den senare tiden. Senast man tog en trepoängare var den 1 oktober. Sedan dess har det blivit två OT/SO-vinster och tre nederlag efter ordinarie speltid.

Dagens speltips

Skellefteå FT synas. Bland annat finns spelet till 1,90 hos Expekt. Insats: 2,5 units.

Det må endast skilja tre poäng lagen emellan, men formmässigt är det stor skillnad. Skellefteå har nämligen vunnit åtta (!) raka matcher medan Leksand bara vunnit fyra av sina åtta senaste. Dessutom är Skellefteå ett erkänt starkt hemmalag samtidigt som kvällens motståndare haft det tufft på bortais. Sett till inbördes möten har Skellefteå vunnit tio av de tolv senaste hemmafajterna mot Leksand. Jag räknar kallt med ytterligare en hemmaviktoria i afton.

Allt gott och lycka till!

/Timmy

Spreadsheet: Ishockey – säsongen 2022/23

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
april, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x