Speltips

Match/event
Skellefteå AIK - Linköpings HC
Datum
03/02 - 2022
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Skellefteå FT
Odds
1,63
Rygga Spelet
Speltips SHL

Skellefteå – Linköping – 3/2

Ishockey SHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 3 februari, 2022

Under torsdagskvällen bjuder SHL på fyra matcher, vilket man inte varit bortskämd med på sistone. Om mindre än en vecka slopas dessutom restriktionerna i Sverige, vilket innebär att vi kommer få se betydligt fler åskådare på våra matcher och slippa en hel hög med uppskjutna fajter. Under kvällen väljer vi att rikta blickarna mot Skellefteå.

Seriens bästa lag

Skellefteå gör en riktigt stark säsong och leder välförtjänt grundserien. Laget har spelat in 68 poäng på 35 matcher och är endast en pinne före rivalen Luleå, som dock spelat en match mer.

Lagets form är det absolut inget fel på då man segrat i fyra av de fem senaste matcherna. Lägg därtill att det endast blivit fyra nederlag under de 18 senaste tillställningarna. Allra senast hemmabesegrade man Färjestad med 4-1 för att i matchen innan dess bortaslå Brynäs med 6-4. Målskyttet är det således inget fel på. Faktum är att man gjort hela 23 mål på sina fem senaste fajter.

På hemmaplan har det blivit fyra raka tremålsvinst (4-1, 5-2, 5-2, 4-1) och åtta vinster på de nio senaste.

Bortasvagt Linköping

Linköping har gjort en okej säsong, inte mer. För tillfället ligger man på den tionde- och sista slutspelsplatsen med sina 50 inspelade poäng på 37 matcher. Man är dock endast fyra poäng före elvan Brynäs, som dessutom spelat två matcher mindre.

Vidare har det blivit två raka nederlag. Innan dess tog man dock två välmeriterade vinster då man först besegrade Frölunda för att sedan slå tillbaka Växjö med 4-1 i VIDA Arena.

Bortaplan är inget laget trivts med på slutet då det endast blivit en vinst på de fem senaste matcherna på resande skridsko. Det blir inte bättre av att man brukar trivas illa på bortais mot Skellefteå.

Kvällens speltips

Skellefteå FT – Finns bland annat till 1,63 hos Expekt.

Skellefteå saknar förvisso några spelare på grund av OS, men lyckades ändå besegra Färjestad senast med klara 4-1. Vidare är man seriens bästa lag och har vunnit hela åtta av sina nio senaste hemmamatcher. Lägg därtill att de fyra senaste fajterna i Skellefteå Kraft Arena har slutat med en tremålsvinst, vilket är oerhört starka papper. Linköping å sin tur är lite ur slag efter två raka nederlag och blott en vinst på sina fem senaste matcher på resande skridsko. Dessutom trivs man inte alls bra på bortaplan mot kvällens motståndare. Faktum är att Skellefteå vunnit fem raka inbördes möten och hela 33 av de 41 senaste hemmamatcherna mot Linköping. Det är brutala siffror. Vidare är det anmärkningsvärt att 14 raka matcher i Skellefteå Kraft Arena lagen emellan slutat efter ordinarie speltid.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x