Speltips

Match/event
Skellefteå AIK - Luleå HF
Datum
08/03 - 2022
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Skellefteå ML
Odds
1,74
Rygga Spelet
Speltips SHL

Skellefteå – Luleå – 8/3

Ishockey SHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 8 mars, 2022

Sex SHL-matcher spelas under tisdagen, där vi bland annat får ett häftigt möte mellan topplagen och rivalerna Skellefteå och Luleå.

Utmanar om seriesegern

Skellefteå ligger alltjämt i toppen av tabellen då man spelat in 83 poäng på 49 matcher. Inför kvällens omgång ligger man fyra poäng ifrån serieledaren, Rögle och har således seriesegern inom räckhåll.

Under den senare tiden har laget inte fått resultaten med sig då det faktiskt endast blivit en vinst på de fyra senaste matcherna och den kom först efter förlängning hemma mot Växjö. Dock har man haft många spelare borta på grund av sjukdom, men har nu närmast fullt lag.

Hemmaplan är något Skellefteå trivs med alldeles ypperligt. Faktum är att man vunnit hela åtta av sina nio senaste matcher i Skellefteå Kraft Arena. Vidare är det värt att notera att sju av vinstmatcherna kommit med en tremålsviktoria eller mer.

Ojämnt bortalag

Luleå biter sig fast i toppen av tabellen då man skrapat ihop 80 poäng på 45 matcher. Man är därmed endast tre poäng bakom kvällens motståndare, Skellefteå. Dock är man ynka två poäng före fyran Frölunda. Det gäller att avsluta grundserien på bästa sätt, för att hålla sin topplacering.

För tillfället är Luleå ganska ojämna då man har en förmåga att blanda och ge. Tabelltrean har endast vunnit en av sina tre senaste matcher och bara tagit en trepoängare på sina sex senaste försök.

Bortaplan är något som fungerat utmärkt under säsongen då man faktiskt är det laget som spelat in flest poäng på resande skridsko. I skrivande stund har man tre raka bortasegrar, men innan dess vann man faktiskt endast två av sju matcher på bortais.

Kvällens speltips

Skellefteå ML – finns bland annat hos Expekt till 1,74.

Känslan är att vi får se en fysisk och jämn drabbning lagen emellan. Jag håller dock Skellefteå som favorit då man är ruskigt starka på hemmais samtidigt som man fått tillbaka många viktiga kuggar. Vidare har Luleå varit aningen ojämna på slutet och haft det tufft mot Skellefteå under den senare tiden. Faktum är att man endast vunnit en av de fem senaste inbördes mötena. Skellefteå har vunnit åtta av de nio senaste hemmamatcherna och har även tre raka hemmavinster mot just Luleå. Jag tror på en fjärde också!

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x