Speltips

Match/event
Skidskytte-VM. Individuellt damer 15km
Datum
16/02 - 2021
Matchstart
12:05
Spelbolag
Spel
Eckhoff 1-3 & fler!
Odds
2.00-2.50
Rygga Spelet
Skidskytte

Skidskytte-VM individuellt kvinnor

Speltips Vintersport
David Holmqvist
Publicerad: 16 februari, 2021

Väldigt fina tävlingarna för svenskarnas del hittills i detta Skidskytte-VM, främst för herrarna! På damerna är det Norge och främst Tiril Eckhoff som dominerat. Hon vann både sprinten och jaktstarten i helgen och Hanna Öberg har haft det tufft!

VM domineras hittills av Eckhoff!

Hon har hittills plockat tre VM medaljer varav en i dubbel mixed staffeten som Norge vann! På lördagen körde hon en sprint med 12 sekunder som hon sedan fick med sig till jaktstarten dagen efter! En väldigt bra tävling där hon sköt fullt men åkte något långsammare än Chevalier-Bouchet som bommade en!

På Söndagen var det mycket tuffare förhållanden och det var bara två stycken i hela tävlingen som inte bommade något skott. Tiril bommade totalt två stycken men åkte idag mycket bättre skidor än alla andra. Hauser, som bommade en, hade en väldigt bra tävling och kom tvåa! 17 sekunders vinstmarginal men det hade kunnat vara 30 om inte Eckhoff slappnade av i slutet eftersom hon hade en o-intagbar ledning!

Kan Öberg plocka en medalj idag?

Som det stod i ingressen så har Hanna Öberg, och de andra svenskorna, haft det ganska tufft hittills. Hanna är det största hoppet för svenska medaljer på damsidan. I mixstaffeten lyckades hon spurta hem ett brons, men ingen individuell medalj hittills i VM! Hon är svagare i skidåkningen iår jämfört med förra året men skyttet är fortfarande relativt imponerande.

Lördagens tävling bommade hon endast en men hade ändå dryga 30 sekunder långsammare åktid är Eckhoff, något som behövs bättras på ifall det ska finnas chans på Guld! Söndagen var tuffare på vallen, men med tanke på att det nästan var snöstorm, kan man bortse det. Åkningen den dagen var desto bättre och medaljchans fanns fram till det tredje skyttet.

Dagens speltips

Hon har hittills haft en fantastiskt VM och det går inte att bortse ifrån. Givetvis finns det tävlingar där hon, i grad mer andra, skjuter bort sig helt och hållet men oddset på en pallplats för henne är för fint att inte hugga! Denise Hermann har hittills haft det tufft och bommat mycket i både stå och liggande, men hon imponerar som vanligt på skidorna! En topp 10 placering på henne ger ett fint odds vilket jag hugger! Utöver det så har vi ett skytteodds som jag också hugger!

Därför väljer jag att spela på att Tiril Eckhoff kommer på pallen (1-3) till oddset 2.50 hos William Hill (2units)

Att Denise Hermann kommer topp 10 till oddset 2.00 hos Bet365 (2units)

Att Lisa Theresa Hauser får FÄRRE bom än Yulia Dzhima till oddset 2.50 hos William Hill (1.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

Tipwin
100% upp till 1000 kr
  • Grym bonus
  • Bra spelutbud
  • Simpel design
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Tipwin
Lanserat:
februari, 2011
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
No
BankID:
No
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
3.8/5
Introduktion
Tipwin är ett Maltesiskt spelbolag som grundades 2011, beviljades Svensk licens 2018 och har sedan dess varit verksamma i Sverige. Det är ett internationellt spelbolag som erbjuder spel i många länder runtom i världen. Läs vidare i vår recension för mer information.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1000 kr
Omsättningskrav: 5x
Hemsida
Tipwin.se
William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x