Speltips

Match/event
Slovakien - Spanien
Datum
23/06 - 2021
Matchstart
18:00
Spelbolag
Spel
Slovakien +2.0
Odds
1.70
Rygga Spelet
Fotbolls EM

Slovakien – Spanien 23/6

Fotboll Fotbolls-EM Speltips
Joakim
Publicerad: 22 juni, 2021

Spanien står på ynka två inspelade poäng efter de första gruppspelsomgångarna. Nu väntar Slovakien i Sevilla och seger är det enda som räknas. Spanjorerna har seglat upp som megafavoriter inför matchen, trots en trevande inledning på mästerskapet. Slovakien är ett tufft lag att bryta ner och är det något dem visat prov på under de två inledande matcherna så är det en solid defensiv. Jag tror inte Spanien kommer få det så lätt som oddsen gör gällande. Spansk seger betalar för tillfället runt 1.20 vilket jag anser är på tok för lågt. Jag väljer i stället andra sidan och Slovakien +2.0 till 1.70 vilket rättas som vinst så länge Slovakien inte förlorar med mer än ett mål.

Speltips

  • Slovakien +2.0 – 1.70

Spanien en besvikelse så här långt

0–0 mot Sverige och 1–1 mot Polen är inga resultat som för Spanien på tal när det ska diskuteras potentiella EM-guldkandidater. Matchen mot Slovakien på onsdag kväll är avgörande för om laget överhuvudtaget ska fortsätta spela i sommarens turnering.

I de två inledande matcherna har matchbilderna varit i stort sett desamma. Stort spanskt bollinnehav men utan att skapa de riktigt heta chanserna. Man har tydliga problem mot lag som är skickliga på att försvara och varken Morata eller Moreno har visat sig vara några pålitliga målskyttar.

Slovakien hölls som den svagaste nationen i gruppen inför mästerskapet men har efter segern mot Polen i premiären gett sig själva chansen till fortsatt spel i turneringen. Med Skriniar och Dubravka har man två rutinerade pjäser som styr det slovakiska försvaret på ett bra sätt. Ett oavgjort resultat ger Slovakien en plats i 8-delsfinalerna och således behöver man inte känna någon press att kliva fram mot ett Spanien som hade utnyttjat eventuella ytor.

I mina ögon så har Spanien blivit alltför stora favoriter i detta möte. Visst, en spansk seger ligger närmast till hands men att de bara skulle kliva ut och köra över ett starkt Slovakien ser jag inte hända. Tror vi kommer få se ett Slovakien som kommer göra allt i sin makt för den poäng man har vid matchens start. Spelet som jag väljer att spela är Slovakien +2.0 till 1.70 vilket betyder vinst vid slovakisk vinst, oavgjort eller slovakisk uddamålsförlust. Dessutom får vi insatsen tillbaka om Slovakien skulle förlora med exakt två måls marginal. Slovakien måste förlora med tre mål eller fler för att spelet ska rättas som förlust.

Speltips

  • Slovakien +2.0 – 1.70
Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x