Speltips

Match/event
Spanien - Norge
Datum
25/03 - 2023
Matchstart
20:45
Spelbolag
Spel
Spanien vinner & får flest hörnor
Odds
1,76
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Spanien – Norge 25/3

Fotboll Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 23 mars, 2023

På lördagen drar grupp A igång och matchen jag lägger fokus på blir mellan Spanien och Norge. Spanien som är klara favoriter att vinna denna grupp tar sig an Norge som är utan Erling Håland till denna match. Givetvis ett stort avbräck för Norge och att ta poäng mot Spanien på bortaplan utan Håland blir såklart väldigt svårt. Spännande möte i grupp A!

Tippade att vinna gruppen

Spanien fick en ganska lätt grupp får man ändå säga då man bortsett från Norge har Skottland, Georgien och Cypern i sin grupp. Inte oväntat att man står som klara favoriter att vinna denna grupp och runt 1.20 gånger pengarna att man gör det. Norge är tippade att sluta tvåa med Skottland som kommer att vara utmanaren till andraplatsen. 

Inför denna match mot Norge så får Spanien ändå vara glada att gästerna blir utan Erling Håland vilket gör denna uppgift snäppet lättare. Man hade hur som helst varit stora favoriter att vinna matchen men kan nog tänka mig att Spaniens backlinje nog föredrar att slippa möta honom.

Blir utan Erling

Norge är på förhand tippade att sluta tvåa i denna grupp och med all rätt. Man har ett bra lag och med både Erling och Ødegaard i laget så kan man såra de flesta lagens defensiv. Nu blir man dock som jag nämnde, utan Erling, till denna match vilket givetvis gör uppgiften tuffare för Norge. 

En bortamatch mot ett Spanien som alltid äger mycket boll och definitivt kommer vilja dra igång detta kval med en vinst kommer bli tufft för gästerna. Man bör inte räkna med att man får med sig några poäng i denna match och jag väljer att ställa mig med hemmalaget inför matchen.

Speltipset

Spanien kommer till matchen med ny förbundskapten efter att Luis Enrique fick lämna efter att Spanien åkte ut i åttondelsfinalen i VM. Nu är det Luis de la Fuente som tagit över och det ska bli intressant att se hur han väljer att ställa upp laget i hans första match som förbundskapten. Jag förväntar mig att Spanien kommer att dominera matchen och gå för vinst och väljer att spela därefter. Speltipset blir att Spanien vinner och får flest hörnor till 1,76 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x