Speltips

Match/event
Spanien - Portugal
Datum
02/06 - 2022
Matchstart
20:45
Spelbolag
Spel
Portugal flest hörnor (0-4), U12.5 hörnor & mellan 1-4 mål i matchen
Odds
1,66
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Spanien – Portugal 2/6

Fotboll Nations League Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 2 juni, 2022

Nations League är tillbaka och vi får några riktigt fina matcher redan från start. En av dom är mellan Spanien och Portugal som spelar i grupp A2 tillsammans med Tjeckien och Schweiz. Sist dessa två giganter möttes så slutade matchen 0-0 vilket resultatet också blivit i tre av deras fyra senaste inbördes möten. Hoppas på lite mer händelserik match denna gång!

Två riktigt bra landslag

Spanien har länge varit ett av världens bästa landslag och inte minst under 2008-2012 då dom vann allt. Nu ser deras lag väldigt annorlunda ut jämfört med förr men det är inget snack om saken om att kvalité finns på denna trupp med. Man har dock haft det lite tufft i de större turneringarna på de senaste åren men ser nu ut som att det börjar vända. Man tog sig vidare till VM vilket var ganska väntat. I VM väntar bland annat Tyskland och Japan och även ett tredje lag som inte blivit klart än. Men redan med Tyskland och Japan så är det en tuff grupp och det återstår att se om man gör ett lyckat VM.

För Portugals del så var man tvungna att spela playoff till VM efter att ha slutat tvåa i sin grupp. I playoffen så mötte man först Turkiet som man lätt vann mot med 3-1 och sedan var det Nordmakedonien i playoff finalen efter att dom oväntat slog ut Italien i semin. Finalen vann man med 2-0 vilket också var ganska väntat. Även Portugal fick en tuff grupp i VM med Ghana, Uruguay och Sydkorea.

Båda har spelat UNL final

Portugal vann första Nations League som spelats för två år sen mot Holland. Förra året gick det inte lika bra och man hamna inte ens bland topp fyra. Men man är en av två vinnare av Uefa Nations League och det är alltid något att hänga i granen. Frågan är hur motiverade lagen kommer att vara inför årets Nations League då ett VM väntar nu i vinter. Mest troligt så kommer dom flesta bara att se detta som träningsmatcher inför VM, eller så kommer man vilja göra så bra ifrån sig som möjligt för att stärka självförtroendet inför VM.

Oavsett så tror jag att dessa två lag är två av lagen som kommer vilja göra bra ifrån sig och kommer vara motiverade till att gå så långt som möjligt. Speciellt Spanien som förlorade i finalen i förra året mot Frankrike.

Speltipset

Toppmatch i den första omgången i Nations League när Spanien tar emot Portugal. Två lag som definitivt kommer vilja vinna denna grupp och det kommer nog avgöras på de inbördes matcherna. Speltipset blir att Portugal får flest hörnor när man börjar 0-4, under 12.5 hörnor och mellan 1-4 mål i matchen till 1,66 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x