Speltips

Match/event
Spanien - Tyskland
Datum
27/11 - 2022
Matchstart
20:00
Spelbolag
Spel
U4.5 mål & Ö21.5 skott i matchen
Odds
1,67
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Spanien – Tyskland 27/11

Fotboll Fotbolls-VM Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 26 november, 2022

Toppmatch i grupp E när Spanien tar sig an Tyskland i den andra omgången med riktigt viktiga poäng som står spel. Spanien som körde över Costa Rica med hela 7-0 i deras öppningsmatch medan Tyskland åkte på en oväntad förlust mot Japan där man tappade en 1-0 ledning till 1-2. Ifall att Japan tar poäng i sin match som spelas innan denna och Tyskland förlorar så är man ute. Extremt viktig match för tyskarna med andra ord!

Riskerar att åka ut

Tyskland åkte på en riktigt tung förlust i deras öppningsmatch mot Japan där man tappade sin, vad som såg ut som en ganska bekväm, 1-0 ledning. Japan vände matchen till 1-2 efter att det avgörande målet kom i den 83:e matchminuten. Förlusten innebär att man nu står på noll poäng inför denna match mot giganten Spanien. Spanien som dessutom kan säkra slutspel med att vinna denna match.

Japan kommer att spela mot Costa Rica tidigare samma dag och tar Japan minst ett poäng i den matchen så måste Tyskland ta poäng för att ha chans att gå vidare. Och med tanke på hur Costa Rica såg ut mot Spanien så bör Tyskland räkna med att man måste ta poäng här. Extremt tufft utgångsläge med andra ord för Tyskland och att behöva möta ett Spanien som kommer till denna match med en 7-0 vinst i bagaget kommer bli tufft.

Kan säkra slutspel 

Spanien fick en perfekt start på detta VM när man mötte det svagaste laget i gruppen, Costa Rica. Att det skulle bli tre poäng till Spanien var självklart förväntat men jag tror inte många förväntade sig att dom skulle vinna med hela 7-0. Lysande start med andra ord att få höjt självförtroende efter en omgång och inför en så här tuff match som nu väntar.

Denna kommer såklart bli betydligt tuffare och speciellt då Tyskland mest troligen verkligen kommer att behöva vinna. För Spaniens del så kan man säkra slutspel med en vinst i denna match så vi kan vänta oss en riktigt spännande match och jag hoppas nästan för vår skull att Tyskland blir tvungna att gå för vinst.

Speltipset

Tyskland bör ställa in på sig att man kommer behöva vinna denna match då Japan troligtvis kommer att ta poäng mot Costa Rica i matchen som spelas innan. För tar man bara ett poäng här så är chansen otroligt liten att man tar sig vidare då Japan förmodligen kommer att ha vunnit mot Costa Rica. Och då möts Japan och Spanien i den sista omgången och då räcker det med en poäng för Spanien för att Tyskland då ska behöva göra mer än sju mål mot Costa Rica för att gå vidare på målskillnad. Jag tror att vi kommer få se ett Tyskland som kommer gå ut och bara köra på då man inte har så mycket val. Man hade 26 skott mot Japan och Spanien hade 17 mot Costa Rica. Speltipset blir under 4.5 mål och över 21.5 skott i matchen till 1,67 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x