Speltips

Match/event
Speedway GP Wroclaw: Runda 1
Datum
30/07 - 2021
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Flertal!
Odds
2.20 - 3.50
Rygga Spelet
Speedway

Speedway GP Wroclaw: Runda 1

Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 30 juli, 2021

Förra Speedwayhelgen gick det riktigt fint för våra spel! Trots att regnet förstörde en perfekt start på lördagen och tvingade förarna till en söndagstävling istället, tog vi totalt knappa 10units +! Denna helg är det ett dubbelmöte i polska Wroclaw som är hemmaklubb för bland annat Laguta, Woffinden samt Janowski.

Head2Head spel

Tai Woffinden vs Leon Madsen är en intressant head2head då båda förarna fick en tuff dag på söndagen i Prag. Förarna kom då 9a och 10a vilket är dåliga resultat för förarna som är sugna på revansch. Madsen var desto bättre men motorn havererade en gång och han körde i tejpen en andra gång. Woffinden hade det väldigt tufft i starten och lyckade inte plocka en till poäng som krävdes för en semi-final. Nu kliver vi istället in på Woffindens hemmaplan och jag tror att han, återigen, får en bättre slutplacering än Madsen.

Janowski vs Laguta vs Zmarzlik. En trippel h2h där det är extremt jämt. Oddsen är 2.75 på alla tre förare men en ganska tydlig fördel bör finnas hos Janowski. Han vann första kvällen och kom tvåa andra i Prag och det är, som skrivet ovan, även hans hemmaplan. Han har kört på banan sen han satte sig på en speedwayhoj och kan allting om den. Även Laguta kör här och har den fördelen samt att Zmarzlik är världsmästare 2020 och en väldigt stabil förare. Zmarzlik hade dock tuffa tävlingar i Prag och även förra året i Wroclaw var det svårt för honom.

Totala förarpoäng-spel

Endast ett spel gällande förarpoäng till fredagens tävling där vi tittar närmare på vårt bästa svenska hopp, Fredrik Lindgren. Linan de har satt på honom är ö/u 9 vilket känns relativt lågt då han bevisade sig rejält i Prag då han kom till final båda tävlingarna. Han har alltid haft bra tävlingar i GP när det spelas i Wroclaw och vi hoppas på det även denna helg!

Heatsegrare

Banan är väldigt annorlunda från kväll till kväll. Vissa dagar är det total dominans ifrån insidan på rött startspår men andra kvällar har de tre startspåren lika mycket att säga till om. Poängsnittet ligger högst på gul bana under de senaste GP tävlingarna med rött och blått inte långt efter.

Heat 1 – Tai Woffinden. Ett tufft första heat där Madsen och Doyle startar tillsammans med Tai. Britten har fått blått startspår här och hans huvudhot är Madsen på insidan som kan stänga ute honom ifall han får en bra start. Dock ett givmilt odds och något jag hugger med en liten unit direkt!

Heat 4 – Emil Sayfutdinov. Även i detta heat är det väldigt bra förare där Lindgren startar på rött med Zmarzlik direkt utanför sig. Sayfutdinov får starta på ytterspåret och i fjärdeheatet bör det finnas helt okej med material ute i kanten vilket kan gynna ryssen här! Återigen en liten unit på spelet då det är ett tufft spel med högre odds!

Heat 11 – Bartosz Zmarzlik. Trots att han hade tuffa kvällar i Prag och tidigare inte varit dominant i Wroclaw så är han stor favorit i detta heat. Han får starta på ytterspår och återigen har det körts 2 heat innan och materialet bör finnas här ute. Förarna han möter är, i ordning, Zagar, Chugunov, Doyle. Det största hotet han har känns som Chugunov som inte är en GP förare, men ofta kör väldigt bra här i Wroclaw. Oddset på Bartosz är dock över 2 och det känns otroligt och något vi hugger!

Heat 16 – Fredrik Lindgren. Återigen är det gult startspår som vi har satsat på här när det är sista heatet innan sladdpaus. Lindgren har ett ”enklare” heat där han möter Chugunov, Lambert och Kasprzak. Det största hotet för även detta spel är ryssen Gleb Chugunov som har rött startspår men med tanke på att Lindgren har ett så högt odds tänker jag inte titta någon annanstans!

Alla spel!

  • Tai Woffinden får bättre slutplacering än Leon Madsen till oddset 2.62 hos Bet365 (1.5units)
  • Janowski får bättre slutsplacering än Laguta samt Zmarzlik till oddset 2.75 hos Unibet (2units)

  • Fredrik Lindgren ÖVER 9 poäng till oddset 2.20 hos Bet365 (2units)

  • Tai Woffinden vinner heat 1 till oddset 3.50 (1units)
  • Emil Sayfutdinov vinner heat 4 till oddset 3.50 (1units)
  • Bartosz Zmarzlik vinner heat 11 till oddset 2.20 (2.5units)
  • Fredrik Lindgren vinner heat 16 till oddset 2.87 (1.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x