Speltips

Match/event
ESC 2021 - Lördag 22/5
Datum
22/05 - 2021
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
Flertal
Odds
1.60 - 7.00
Rygga Spelet

Vårat tips

1. Malta att vinna
Ja
2. Tusse placerar sig i topp 10
Ja
Rygga Spelet
Speltips Eurovision

Speltips ESC 2021

Eurovision Speltips
Joakim
Publicerad: 18 maj, 2021

Det är äntligen dags för den stora internationella finalen av Melodifestivalen. Förväntningarna på vårt svenska bidrag Tusse är stort men vi har hittat vår vinnare som dessvärre inte är vårt svenska hopp. Det och mycket mer hittar ni här. 

ESC-fanatiskt land som aldrig vunnit

I detta fall pratar vi om Malta. Den lilla pärlan i medelhavet har länge varit frälst av Eurovision och har haft många bra bidrag med i tävlingen. De har dock aldrig vunnit. I år har landet bland annat tagit hjälp av de svenska låtskrivarna Amanuel Dermont, Malin Christin och Nicklas Eklund. Artisten kallar sig för Destiny och låten heter Je me casse. För oss är detta låten som känns mest som en hit. Destiny har en fantastisk röst och låten har en grym “hook”. Det går inte att sitta still när hon framför sitt nummer. Vårt första speltips är att Destiny vinner sin semifinal (1) till oddset 1.60. Svar på om det spelet sitter får vi efter finalen.

Kollar vi på de övriga som är tippade att vinna så hittar vi Italien och Frankrike högst upp på spelbolagens listor. För oss är det svårt att se hur dessa skulle kunna vara populärare än Destiny. När vi hittar Destiny till oddset 7.00 att ta hem hela kalaset så är även det ett spel vi förespråkar. 

Kan Tusse ta sig in på topp 10?

Det är inte lätt att vara Sveriges bidrag till Eurovision, inget land lägger så stor press på sitt bidrag som Sverige. Tusse var allas favorit från första avsnittet av Melodifestivalen hela vägen till finalen och vann komfortabelt den svenska uttagningen. Det var ett par låtar som utmanade men ingen som riktigt stack ut. Tusse har inte blivit lika hyllad ute i Europa som hemma i Sverige men låten är stark och den gör sig bäst live. Därför spelar vi att Tusse når topp 10 i finalen till oddset 2.40. Ett kul spel som vi gillar är också att Tusse hamnar på bäst placering av de skandinaviska bidragen till oddset 5.50. 

Semifinal 2 – speltips

En av fjolårets största favoriter vad isländska Daði Freyr med låten Think about things. Eftersom det inte blev någon tävling förra året så är han nu tillbaka med sitt band och låten 10 years. Den må vara favorit att vinna semifinal nummer två men oddsen som bjuds är 2.65 och det känns som ett bra spel att lägga. Han har skaffat en stor skara följare på sociala medier som älskar hans videos på Youtube och detta tror vi gör att han och hans band Gagnamagnið tar toppositionen i semifinalen till oddset 2.65. Dessvärre så har en av bandmedlemmarna testat positivt för corona så bandet kommer inte att spela live ikväll. Istället kommer bandets genrep från förra veckan vara det som tv-tittarna får se. Om det påverkar resultat kan vi inte riktigt sia om.

Lycka till och heja Sverige (och Malta)!

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x