Speltips

Match/event
Struff - Rublev
Datum
12/05 - 2021
Matchstart
12:00
Spelbolag
Spel
Över 20.5 games
Odds
1.86
Rygga Spelet
Speltips tennis

Struff – Rublev » Onsdag 12/5

Speltips Tennis
Oskar Jörnevik
Publicerad: 12 maj, 2021

Hallå där! Opelka gjorde dessvärre processen kort med talangen Musetti, det lägger vi bakom oss. Nya tag idag, vankas 20 grader och sol och knappt någon vind i dag i Rom, perfekta förhållanden. Jag har kikat in på matchen Struff-Rublev där jag tror matchen blir jämnare än oddsen visar, häng med nedan!

Stabil match i första rundan!

Jan-Lennard Struff som han så fint heter är född och uppvuxen i Tyskland, bor även kvar där. Struffi som han kallas är en omtyckt spelare på touren. Han är för tillfället på en 41a plats på rankingen, han har dock varit 29a som bäst, det var för prick ett år sedan. Tysken är 193 centimeter lång och väger 92 pannor, och han spelar ett otroligt offensivt spel ute på banan. Servar extremt bra, har en bra forehand men en ännu bättre backhand. Har även en skicklig volley då han är bra i dubbel.

11-11 är matchstatsen för Stuff 2021, ett helt okej år. Gick till final i Munchen för ett par veckor sedan där han torskade. Torskade mot Popyrin i första omgången förra veckan i Madrid. Fick en ganska bra lottning i runda ett här mot Bedene, dock är Bedene en ganska lurig motståndare men tysken gick in och krossade 6-3 6-1. Servade framförallt väldigt stabilt och hade många vinnare, tyckte han såg väldigt bekväm ut.

Sjua i världen!

Ryssen Andrey Rublev ligger nu sjua i världen, och har ett otroligt bra år i ryggen, 27-7 i matchstatistik. Bor och är uppväxt i Moskva, pratar dock Engelska, Ryska och Spanska helt flytande, starkt för att vara ryss. Rublev har egentligen allt för att kunna vara i toppen i lång tid framöver. Har enormt bra serve, ännu bättre grundslag och rör sig på ett fantastiskt sätt. Kan ha problem med humöret under korta delar av matcherna och kan skänka bort game. Ryssen hade en otrolig start på 2021 där han vann ATP Cup med Ryssland, hade 13/14 segrar efter dom tre första tävlingarna.

Grussäsongen har varit bra för Ryssen, slog Nadal i Monte Carlo, 5 segrar på åtta matcher är facit på gruset. Rök redan i tredje rundan mot John Isner i Madrid. Rublev som har tränat med Andy Murray nu i Rom har sett enligt rapporter riktigt fin ut. Fick stå över runda ett, då hans ranking är så bra. Rublev är även en riktigt skicklig dubbelspelare, framförallt tillsammans med landsmannen Medvedev.

Dagens speltips

Matchoddsen tycker jag ligger lite skevt, Rublev är alldeles för stor favorit. Rublev är dock favorit här men jag tror Struff kan störa honom som han gjort alla matcher dom möts, 2-2 i inbördes. Istället lirar jag som vanligt på överspelet, där linan är endast över 20.5 games. Räcker med att Struff servar bra i ett set så borde linan täckas. Nu gasar vi mot grönt igen! Lycka till!

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x