Speltips

Match/event
Stryktipset - Lördag 18/12
Datum
18/12 - 2021
Matchstart
16:00
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
Poolspel
Rygga Spelet

Vårat tips

1. Leeds - Arsenal
2
2. Aston Villa - Burnley
1x2
3. Southampton - Brentford
1
4. Watford - Crystal Palace
2
5. West Ham - Norwich
1x2
6. Bristol City - Huddersfield
1
7. Coventry - Stoke
1x2
8. Millwall - Preston
x2
9. Blackburn - Birmingham
1x2
10. Blackpool - Peterborough
x2
11. Nottingham - Hull
1x2
12. Reading - Luton
2
13. Ipswich - Sunderland
2
Rygga Spelet
Stryktipset

Stryktipset 18/12 – Tips & analys

Fotboll Speltips Stryktipset
Joakim
Publicerad: 17 december, 2021

Coronautbrottet i Storbrittanien har tvingat flera av helgens matcher att bli uppskjutna och fler kan det bli. Med fina potentiella kupongrensare på Villa Park och Ewood Park i kombination med en jackpot på omkring 13 miljoner kronor tycker vi alltjämt att det finns anledning att investera tid på veckans Stryktips. Analysen är klar, häng med! Andelar hittar ni här.

Spelstopp: 15:59

1. Leeds – Arsenal

Leeds har blivit förnedrade av en och annan toppklubb denna säsong. Luckorna bakåt är något Marcelo Bielsa måste hitta en lösning på snarast om värdskapet ska undvika en nedflyttningsstrid. West Yorkshire-klubben är även ett motstånd som passar Arsenal utmärkt och så sent som i oktober besegrade The Gunners arrangörerna med 2-0 i ligacupen. Mikel Artetas manskap kommer närmast från en imponerande insats mot succélaget West Ham och håller gästerna en liknande nivå som då ska en trepoängare lösas. Tvåan singlas.

2. Aston Villa – Burnley 

Aston Villa har inlett strålande under nya tränaren Steven Gerrard. Utöver uddamålsförlusterna mot giganterna Manchester City och Liverpool har värdskapet vunnit samtliga fyra sedan 41-åringen tog över rodret. Detta trots att anfallsstjärnan Danny Ings spenderat större delen av denna period med rehabilitering. Med två raka inhopp i benen torde 29-åringen närma sig full match fitness och det kan mycket väl bli en startplats här. Det kan behövas mot ett defensivt kompakt Burnley som ordnat delad ära i fyra av de senaste fem omgångarna. Med ettan streckad upp till skyarna är det läge att plocka fram garderingspennan. 

3. Southampton – Brentford LOTTAS!

Matchen är uppskjuten och kommer istället att lottas med procentfördelningen 43-28-29. Håll utkik på streckningen närmare spelstopp och prioritera eventuellt spelvärde.

4. Watford – Crystal Palace LOTTAS!

Matchen är uppskjuten och kommer istället att lottas med procentfördelningen 33-28-39. Håll utkik på streckningen närmare spelstopp och prioritera eventuellt spelvärde.

5. West Ham – Norwich LOTTAS!

Matchen är uppskjuten och kommer istället att lottas med procentfördelningen 67-20-13. Håll utkik på streckningen närmare spelstopp och prioritera eventuellt spelvärde.

6. Bristol City – Huddersfield

Bristol City är på uppgång utan att för den delen övertyga nämnvärt. Något favoritskap anser vi inte att The Robins ska ha mot Huddersfield som har ett högre kunnande. Carlos Corbrerans manskap är solida bakåt vilket bland annat resulterade i en fin skalp mot West Bromwich för knappt en månad sedan. Lyckas gästerna avlägsna Bristol Citys främsta offensiva hot i Andreas Weimann är mycket vunnet. Vi utgår från höger med krysset som tänkbart komplement.

7. Coventry – Stoke LOTTAS!

Matchen är uppskjuten och kommer istället att lottas med procentfördelningen 41-30-29. Håll utkik på streckningen närmare spelstopp och prioritera eventuellt spelvärde.

8. Millwall – Preston LOTTAS!

Matchen är uppskjuten och kommer istället att lottas med procentfördelningen 40-30-30. Håll utkik på streckningen närmare spelstopp och prioritera eventuellt spelvärde.

9. Blackburn – Birmingham 

Blackburn har onekligen stått för en fantastisk höst och kommer närmast från en riktigt fin skalp borta mot Bournemouth. Att det finns fog för att ettan i dagsläget överstiger 70 procent går dock att diskutera. Med succéspelaren Ben Brereton har värdskapet ett högre kunnande utan att det för den delen skiljer något avsevärt. Särskilt inte med rutinerade Troy Deeney i gott slag. Det är knappast otänkbart Blånäsorna går segrande ur striden på Ewood Park – helgardera!

10. Blackpool – Peterborough 

Blackpool har överlag presterat på en högre nivå än Peterborough under hösten tack vare sitt kompakta försvar. Formkurvan hos The Seasiders pekar dock rakt nedåt och faktum är att arrangörerna har lämnat mållösa från fyra matcher i följd. Peterborough kommer i sin tur från en riktigt fin insats hemma mot Millwall och här finns onekligen en möjlighet att plocka ytterligare tre värdefulla poäng och potentiellt kliva upp på säker mark. Med fint spelvärde riktat österut ligger våra prioriteringar därhän.

11. Nottingham – Hull 

Steve Cooper är en tränare som vi håller högt och det kommer inte som någon större överraskning att walesaren har fått ordning på detta Nottingham. Forest har faktiskt bara förlorat ett av 14 möten under sin nya tränare och det var mot ligaledarna Fulham. Med det sagt så har även Hull imponerat på senare tid och med formstarka trion Honeyman, Lewis-Potter och Wilks har vi inga planer på att utesluta varken en eller tre poäng för Tigrarna.

12. Reading – Luton LOTTAS!

Matchen är uppskjuten och kommer istället att lottas med procentfördelningen 30-28-42. Håll utkik på streckningen närmare spelstopp och prioritera eventuellt spelvärde.

13. Ipswich – Sunderland

Ipswich har inte nått upp till förväntningarna denna säsong och under torsdagskvällen stod det klart att Kieran McKenna tar över rodret. Ett minst sagt spännande tillskott då Nordirländaren varit framgångsrik med både Tottenhams och Manchester Uniteds ungdomslag. Att han ska lyckas påverka utfallet av detta möte är däremot orealistiskt och med den form Sunderland visat den senaste månaden lutar det onekligen åt en bortaseger på Portman Road. Plånboken får avgöra om garderingspennan ska fram eller ej men det är inte fel att ta ställning åt öst.

Läktarens säkra: Arsenal

Arsenal har ett tydligt övertag i inbördes möten. Därtill har The Gunners gjort klara framsteg denna säsong medan Leeds har tagit både ett och två steg bakåt gentemot fjolårets framgångsrika säsong. 

Läktarens skräll: Birmingham

Blackburn har presterat högt över våra förväntningar denna säsong där bland andra Ben Brereton varit fenomenal. Detta har inte gått obemärkt förbi hos svenska folket vilket resulterar i på tok för högt förtroende mot ett Birmingham med hög kapacitet. Spelvärdet åt öst är alldeles för bra för att ignorera.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus